2012. április 30., hétfő

Legjobb olvasók


Sziasztok, július elején fél éves lesz a blogom és arra gondoltam, hogy addig el fogom dönteni, hogy ki a három legjobb olvasóm és ők kapni fognak egy kis ajándékot.
Feltételek:
~Legyen bejelölve rendszeres olvasónak;
~Gyakran írjon kommenteket, legalább az egyik történethez;
Remélem, megnehezítitek majd a döntésemet!!!
Mese

2012. április 28., szombat

A kivágások pótlása


Sziasztok. Nagyon örültem neki, hogy többen is dicsértétek a Piton és a lányt és már a folytatást vártátok. Bevallom eddig erre kaptam a legkevesebb jó kritikát, ezért ez nagyon sokat jelentett most nekem és lendületet is adott az írásához. Remélem tetszeni fog mindenkinek a friss.
A Félvérek harcánál és a Létezünknél direkt nem raktam fel mindent, mert szeretném, ha egyszer sikerülne kiadni őket és, akkor ugyebár senki sem venné meg, ha itt ingyen elolvashatná az egészet. De pont a héten gondolkodtam rajta, hogy nem közben kéne kivágni a részeket, hanem egy meghatározott pontig felkerülnének egybe és utána, akit érdekel a folytatás és esetleg lenne olyan kiadó, ami kiadná, akkor az megvenné. Úgyhogy a Félvérek harcánál a 2. , 3. és a 4. fejezetből felraktam azokat, amik hiányoztak,  így már ami eddig kész van, azt mindet megtaláljátok. A Létezünknél a 3. , 4. és 5. fejezetet raktam fel. És itt is folyamatosan pótolni fogom a hiányt.
Remélem így mindenkinek megfelel.
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok meg ide megjegyzésként, hogyan tetszettek a frissek és az új ötletem, mert nagyon rossz, hogy sohasem reagáltok. Valamint egy korábbi bejegyzésemhet a „Véleményekhez” sem írtatok még, és ahhoz sem, hogy szeretnétek-e, ha szerkesztenék az oldalnak Harry Potteres képeket.
Úgyhogy olvasásra és kommentelésre fel!
Mese

2012. április 26., csütörtök

1. kép


Sziasztok, habár az előző bejegyzésemhez senki sem írt kommentet:(:( én azért felraktam az első ígért képet és, ha azt mondjátok, hogy tetszik és most már minden csütörtökön rakjak fel, akkor megcsinálom. Ha nem írtok semmit, akkor inkább hagyom a dolgot.
Mese

2012. április 25., szerda

HP-s képek


Sziasztok, támadt egy új ötletem, hogy mivel tehetném színesebbé az oldalt. Mivel nagyon szeretek képeket szerkeszteni, a kedvenc könyveim a Harry Potterek és még írok is egy Pitonos fanfictiont, ezért szívesen raknék fel minden csütörtökön egy saját készítésű HP-s képet.
Légyszi írjatok meg, hogy szeretnétek-e.
Mese

2012. április 24., kedd

3 nap alatt


Sziasztok, nagyon örülök neki, hogy 3 nap alatt 3-mal nőtt a szavazatok száma, arra a kérdésre, hogy melyik mű tetszik a legjobban. Valamint 1-gyel nőtt a Rendszeres olvasók száma is. Ez adott egy kis lendületet, s most már kezdem úgy érezni, hogy van miért írnom, mert van, akiket érdekel. Persze az még jobb lenne, ha mindannyian bejelölnétek magatokat Rendszeres olvasónak, mert az mutatná meg igazán, hogy hányan is követtek. És, ha kommenteket és véleményeket is írnátok egyes részletek után chatbe, vagy megjegyzésnek, az már csak hab lenne a tortán. Megyek is írni a Piton és a lányt. <3 <3 <3 <3 
Mese

2012. április 22., vasárnap

Vélemények


Sziasztok, egy pár dologról érdekelne a véleményetek…
~Külön-külön kik a kedvenc szereplőitek a három történetben?
~Szerintetek Eszter és Gergő ki fognak békülni?
~Mit gondoltok, mit jelentenek Gergő álmai?
~Nem baj, ha a Piton és lánynál, hol a könyvek, hol a filmek eseményszálát követem, aszerint, hogy nekem melyik a megfelelőbb?
~Jó, vagy rossz hatással vannak a Létezünk-re a verseim?
Válaszaitokat vagy ide, vagy chat-be írjátok!
 Mese