2013. július 26., péntek

25. fejezet


Huszonötödik fejezet ~ Gyanús
(Részlet)
 
(Tibi)
 
- Na, elérted Evelint? – kérdezte hazafelé Tibit.
- El bizony! – és volt valami furcsa az arckifejezésében. - Niki amúgy hiányzik? Mert ő róla is érdeklődött a tanárnő.
- Igen, ő állandóan otthon van, valamilyen ürügyet keresve. De szerintem ez azért van, mert a legjobb barátnője, Fanni, elment a suliból, és senki sem akar vele barátkozni. Ahogy mindenhol, nálunk is megvannak a klikkesedések, és senki sem szeretné befogadni a saját „bandájába”. Tudod, meg is értem Niki reakcióját, hisz nekem sem könnyű. Habár egy-két sráccal még el is beszélgetek, de azért egyikőjük sem Dani – merengett el Geri. – De, mégha órán nem is, szünetekben itt vagy nekem te. Ha én is teljesen egyedül maradtam volna, nem tudom, hogy bírnám most. - Majd gyorsan ki is verte a fejéből ezt a gondolatot.
- De akkor sem az a megoldás, hogy nem jár suliba. Még a végén évet kell ismételnie a sok hiányzás miatt. Erre nem is gondolt? – vetette fel Tibi.
- Nem tudom, de én csak annyit mondtam, hogy megértem.
- Na, mindegy! Majd csak meglesz Csilla tanárnő nélküle.
- Már bocs, de valamiért gyanús vagy te nekem, ezzel az egész lányok után futkosós dologgal – vallotta be Gergő. – Nem tudom miért, de az vagy.
- Hát, annyit elárulhatok, hogy holnap várhat rád egy-két kis meglepetés – mondta sokat sejtetően, miközben kacsintott egyet.
- Áhá! S talán van valami köze ehhez a lányokhoz? – kérdezett rá.
- Nem, dehogy is! – Nevetett egy nagyot Tibor. – Majd meglátod, oké?
- Oké – nem is merte elképzelni Geri, hogy mivel rukkolt elő ez alkalommal a barátja.

 
 

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Végre ideértem!
    Végre, végre!!! Kezd beindulni a történet és örülök neki, hogy én még olvashatom. :)
    Szerintem, ha kész leszel vele és még egy kicsit átcsiszolok jó kis sztori lehet belőle. Az alapötlet jól hangzik és izgalmasan.
    Arra majd figyelj oda, hogy melyik rész kinek a szemszögéből van. Mert azt észrevettem, hogy az elején még próbáltad úgy felbontani, hogy valamikor Geri szemszög volt van amikor Eszter szemszög. Ez alatt azt értem, hogy oké e/3- ba írsz, de azért csak van egy valaki akinek úgymond ülünk a vállán és az ő szemszögéből hallgatjuk a történetet. Az picit meg zavaró, hogy én úgy éreztem Geri álma, az Ő szemszöge, (közelibe!!) és akkor, hogy jön oda Dani nagyon nagyon személyes gondolata. Ha ezt nem érted, járj utána! :)
    Én ezt így érzem, aztán jobb, ha te is utána olvasol :)

    Puszi Mili

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Értem mire gondolsz és majd még ezt is jobban átgondolom.
    Egyébként örülök, hogy tetszik és igen most már beindul azért a sztori, bár a legvége lesz a leges legizgalmasabb. :)
    Puszi Mese

    VálaszTörlés