Kard, mint mentsvár - Star Wars - ReyLo fanfiction


[Kedvenc ReyLo FMV-m]

Fülszöveg:

Ben Solo nyolc éves korában a nagybátyjához költözik, Lukehoz, hogy az profi vívót faragjon belőle. Bár a szüleivel továbbra is tartja a kapcsolatot, de magántanulóként a sportnak szenteli az életét. Tizenhét évesen ott áll az Ifjúsági olimpia kapujában, de mégis érzi, hogy valami, vagy inkább valaki hiányzik az életéből. Épp a legfontosabb nemzeti versenyükre tartanak busszal, amikor egy életvidám lánnyal kerülnek egymás mellé. Rey azonnal elvarázsolja, azonban Luke megtiltja, hogy beszéljenek, hiszen a lány edzője az ősellensége, Snoke.
Vajon a szívére vagy nagybátyja óva intő szavára hallgat Ben? Eljön-e az a pont, amikor már a szerelem többet ér a játéknál? 

Plusz komment:

Kiskorom óta szeretem a Star Wars filmeket, rajtuk nőttem fel - a Gyűrűk Ura, Harry Potter és Vissza a jövőbe filmek mellett. De csak most jött el az az idő, hogy úgy éreztem, nekem Star Wars fanfictiont kell írnom, mivel decemberben úgy jöttem ki a moziból az Utolsó Jediről, hogy megvan az új kedvenc shipem. Az Ébredő Erő után azt hittem, hogy valamilyen rokoni szál van Kylo és Rey között, de mint azt megtudhattuk, ilyesmiről – elvileg – szó sincs, sőt, már szinte fanfictionbe illő jeleneteket kaptunk ezzel a párossal. Az elmúlt hetekben végtelen sok FMV-t néztem velük, és ki is találtam egy történetet. Bár eléggé nehézkes lesz az írása, mivel vívásban nem vagyok otthon, de attól még megpróbálkoznék vele. Más környezetben nem tudom elképzelni a mi világunkban ezt a párost, úgy, hogy valamelyest vissza tudjam adni a film egyes koncepcióit. Remélem, nem fog kudarcba fulladni a történet, és hogy olvasókra is talál majd.

1. fejezet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése