Kard mint mentsvár - Star Wars - ReyLo fanfiction[Kedvenc ReyLo Au FMV-m]

Fülszöveg:

Ben Solo nyolc éves korában a nagybátyjához, Luke-hoz költözik, hogy az profi vívót faragjon belőle. Bár a szüleivel továbbra is tartja a kapcsolatot, de magántanulóként a sportnak szenteli az életét. Tizennyolc évesen ott áll az Ifjúsági Olimpia kapujában, de mégis érzi, hogy valami, vagy inkább valaki hiányzik az életéből. Épp a legfontosabb nemzeti versenyükre tartanak busszal, amikor egy életvidám lánnyal kerülnek egymás mellé. Rey azonnal elvarázsolja, azonban tudja, hogy nagybátyja ellenezné az ismerkedésüket, hiszen a lány edzője Luke ősellensége, Snoke.
Vajon a saját szíve vagy a családi elvárás lesz fontosabb Ben számára? Eljön-e az a pont, amikor a szerelem többet ér a játéknál? 

Plusz komment:

Kiskorom óta szeretem a Star Wars filmeket, rajtuk nőttem fel - a Gyűrűk Ura, Harry Potter és Vissza a jövőbe filmek mellett. De csak 2018 januárjában jött el az idő, hogy úgy éreztem, nekem Star Wars fanfictiont kell írnom, mivel előtte decemberben úgy jöttem ki a moziból az Utolsó Jediről, hogy megvan az új kedvenc shipem. Az Ébredő Erő után azt hittem, hogy valamilyen rokoni szál van Kylo és Rey között, de mint azt megtudhattuk, ilyesmiről szó sincs, sőt már szinte fanfictionbe illő jeleneteket kaptunk ezzel a párossal. Miután végtelen sok FMV-t néztem velük, ki is találtam egy saját történetet. Bár nehézkes lesz az írása, mivel vívásban nem vagyok otthon, de attól még megpróbálkoznék vele. Más környezetben nem tudom elképzelni a mi világunkban ezt a párost, úgy, hogy valamelyest vissza tudjam adni a film egyes koncepcióit. Remélem, nem fog kudarcba fulladni a történet, és hogy olvasókra is talál majd.

1. fejezet

2. fejezet 

3. fejezet

4. fejezet

5. fejezet

6. fejezet

7. fejezet

8. fejezet 

9. fejezet

10. fejezet

11. fejezet

12. fejezet 

13. fejezet

A folytatás írása már folyamatban! Az erő legyen azokkal, akik várják!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése