2012. június 7., csütörtök

Újabb animáció


Sziasztok, korábban azt ígértem, hogy minden csütörtökön rakok fel új képet, ma mégis inkább egy újabb animációt csináltam. Ez már jobb lett, mint az előző, de még mindig van bőven mit csiszolni rajta. Tanácsokat is elfogadok, hogy szerintetek min kéne változtatnom.
Puszi Mese.


7 megjegyzés:

  1. Szia!
    Elolvastam a Létezünk 2. és 3. fejezetét.
    Az 1. fejezet egész jó volt, csak kicsit rövidnek találtam. Olvastam volna még Mesi érzéseiről, és Petit is jobban bemutathattad volna.
    A 2. fejezet kicsit összezavart.Elvileg az "apa" szemszögéből írtad, de valamikor a közepén átváltasz az "anyáéba". Zavaró volt.
    Eddig azt hittem, hogy Mesi az átlagos iker, de ebben a fejezetben teljesen összezavartál, hogy miért lett kitűnő a dolgozata. Vagy csak az anyjának hazudott?
    Nekem a Félvérek harca sokkal jobban tettszett. Remélem hamar lesz friss!
    Az animáció nagyon jó lett! :)
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
  2. Szia.
    ÚÚ, hallod most olvastam bele és láttam, hogy szinte az egész harmadik fejezet hiányzik, mert ez egy hosszabb veszekedés volt és csak a negyedik az ,amit az anyja szemszögében írtam. De szerencsére meg van a legelső változtat ,amit átolvasás nélkül rögtön kinyomtattunk ,amint e, hogy anya tudja olvasni, mert gépnél nem szeret, na ezt majd megkeressem, és onnan kiírom azt a részt. Már kivülről fújom a történetemet, ezért most, amikor új oldalt csináltam neki nem olvastam bele, hogy mit is teszek fel, mert már rengetegszer újraolvastam és már szeretném a másik két történetem írásával tölteni az időt. És Emese sokkal okosabb, mint Álex, csak nincsen semmi önbizalma...
    És igen a Félvárek harca sokkal jobb szerintem is, de ezt sem tartom annyira szőrnyűnek ahhoz képest, hogy 8. osztályban írtam a nagyrészét.
    Ja és örülök, hogy tetszik az animációm:)
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne érts félre, én sem azt mondtam, hogy szörnyű, csak nem értettem pár dolgot. Az nem azt jelenti, hogy nem fogom tovább olvasni.
      Ha felteszed, ami kimaradt biztosan megértem. :)
      Nem tetszhet minden egyformán, nem igaz? Én inkább a misztikus dolgokért vagyok oda, nem a romantikusokért. :)
      Puszi Mili

      Törlés
  3. Nem értettem félre nyugi, és én is inkább a misztikusakért vagyok oda, de a végén ennek a végébe is belecsempéztem egy-két természetfeletti dolgot, mert így sokkal szebb vége lett.
    Mese

    VálaszTörlés
  4. Felraktam őket, mert szerencsére meglett az eredeti kézirat. Mondjuk így sem lett valami hosszú, de érthetőbb. Amúgy a Létezünknél eléggé rövidek a fejezetek.
    Mese

    VálaszTörlés
  5. Elolvastam a 7. fejezetig! Így sokkal világosabb minden, és kezd izgalmas is lenni :)
    Amikor Betti bejött a képbe nem tudtam mit akarsz vele (igaz most sem egészen értem) de gondolom, ha tovább olvasom kiderül, hogy ki volt Ő és miért gondolkodott ilyen sötéten. Mi lesz Istvánnal ezek után, hogyan dolgozza ezt fel?
    Kíváncsivá tettél! A természetfeletti dolgokkal kapcsolatban is.
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
  6. Azok csak a végén jönnek és Betti halálával kezdődik el maga az esemény száll, és nagyon ari vagy, hogy olvasol. Holnap én is fogok jó sokat nálad, csak most is 1h-ra jöttem haza és megyek is.
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés