2012. június 9., szombat

Piton és a lány 2. rész vége



Sziasztok, mint az ígértem befejeztem a Piton és a lány 2. részét. Egyrészt nagyon szomorú vagyok, mert sokkal jobban szerettem írni, mint az első részt, aminél szerintem jobban sikerült, hisz az csak 4586, míg ez 12080 szó lett. Az, hogy megjelent Luna is a képben és, hogy több pár beszéd is szó szerint az volt, mint a könyvben, persze Alice szemszögéből kihallgatva, szerintem sokat adott hozzá. De döntsétek el ti, hogy mit gondoltok és esetleg kivételesen meg is oszthatnátok velem, főleg, hogy egy kicsit félek, hogy nem tudom majd ezt a minőséget hozni a 3. résznél is, hisz ott Harryék nincsenek a Roxfordban és csak háttér információk vannak az itt történtekről. Én megteszem a tőlem telhetőt, mert mint már említettem nagyon-nagyon megszerettem ezt a sztorit és nehéz lesz majd a végén megválnom tőle. De az még nem most lesz szerencsére.
A Létezünknél felraktam a 20. és 21. fejezetet. Remélem tetszeni fognak.
A Félvérek harcánál is felkerült a friss, ami szintén nem lett valami hosszú és ennek, azaz oka, hogy egy fontos részletet még nem tudok a folytatásból és addig, amíg ezt ki nem találom, nem tudom folytatni. De Milli kedvéért a friss első mondatát kicsit lejjebb kezdtem és dőlt betűvel jelöltem, ez a „-És vele mi van?” mondta, ami még szintén ahhoz a párbeszédhez tartozik és remélem, így már könnyebben meg fogod találni. És raktam a végére egy képet is, aláírással…
Jó olvasást és kommenteljetek, most már tényleg, mert nem tudom, hogy jó irányba viszem-e a történeteimet, és fontos lenne a véleményetek!!! Ha meg nem írtok, azt úgy veszem, hogy nincs belekötni valótok a dolgokba. Amúgy ez a pipás dolog sem jött be sajnos, de még reménykedek, hisz, ahogy Eszter is mondta "A remény hal meg utoljára".
Puszi Mese.

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Elolvastam a Félvérek harca következő részét.
    Köszi, hogy szóltál :)
    Szerintem annyira nem is volt rövid rész, valamikor nálunk se sikerül sokkal többre :)
    Most Eszter szerelmes lett Derekbe? Vagy csak kíváncsiságból érdeklődik iránta?
    Nekem lenne egy tippem, talán Derek valamilyen bűbájt bocsátott rá és a lány azért érez ilyeneket. De gondolom ez ki fog derülni.
    Nekem annyira nem volt szimpatikus Eszter anyja, valahogy olyan személytelenül beszélt lányával. Mert azt sem tudta, hogy Eszter a rokonoknál volt, meg hogy sportol-e.
    De végül is negatív szereplők is kellenek, vagy nem?
    A végén az a kép nagyon szép volt. Szerintem tényleg illik ahhoz a gondolathoz, hogy átlépsz-e egy másik világba.

    Mili

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszett. Az anyukája az tudta, hogy hol van, csak Eszter felhívta rá újból a figyelmét, és Gergő anyukája nekem is szimpatikusabb. Eszter pedig kezd beleszeretni Derekbe.
    Köszi, hogy elolvastad és írtál.
    Mese

    VálaszTörlés