2016. január 9., szombat

60000 oldalmegnyitás / Fili múltja egyre bővül

Sziasztok!
Mint azt észrevehettétek, időközben két új fejezetét is feltöltöttem a Filis fanfiction-ömnek. Sajnálom, amiért a másodikra több mint egy hónapot kellett várnotok. Mint azt korábban írtam szerkesztője lettem az Adamfans.net-nek, ahol így sem tudok annyi cikket írni, mint amennyit szeretnék. Valamint most van az első vizsgaidőszakom az egyetemen. Nem panaszkodom, mert eddig elég jók az eredményeim, de azért nem a legegyszerűbb. Most sajnos még a tánc is jócskán háttérbe szorult az életemben, viszont az írás nem. Lehet, hogy, aki felnézett az elmúlt időszakban a blogomra, azt hitte, hogy most nem szorítottam rá időt, pedig ez nincs így.
Mint azt már sokszor írtam nektek, régóta nagy álmom, hogy a Félvérek harca című könyvemet kiadassam. Több, mint négy éve, hogy elkezdtem írni a Vámpírtánc trilógiám első részét. Nem siettem el semmit, szépen folyamatosan hagytam, hogy egyre érettebb és összeszedettebb legyen a sztorim. Tavaly pedig érezve, hogy igen, kellőképpen megérett már a könyvem arra, elindultam az Aranymosás pályázaton. Két segítőm is volt, az egyik legjobb barátnőm végig olvasta az első felét a könyvemnek (bizonyos okok miatt tovább nem jutott), és felhívta a figyelmemet a leggyakoribb stilisztikai hibáimra. Valamint Milli most is, mint a kezdetek óta, végig támogatott, végig olvasva a könyvemet, és minden egyes részt és szereplőt véleményezett. Az utolsó pillanatig segített, hogy az összes kis szereplőbeli, valamint logisztikai hibát kijavítsam. Tényleg nem tudom neki elégszer meghálálni a segítségét. Most itt csak annyit tudok tenni, hogy ajánlom nektek a blogját, amit a testvérével együtt írnak. Igazán tehetségesek, érdemes benéznetek: Valaki titokban rólad álmodik. 
A Filis fanficemnek már a következő két fejezete is elkészült közben. Nagyon sok ihletem van a sztorihoz, de nem szeretném egyszerre feltölteni a fejezeteket. Igyekszem beállítani, hogy minden hétvégén hozzak nektek valami újdonságot. De még egyszer arra kérlek titeket, hogy írjátok meg kommentben a véleményeteket, el sem tudjátok hinni, hogy mennyire fontos lett számomra Fili karaktere, és nagyon érdekelne a véleményetek az általam kreált múltbéli eseményekről. Látom, hogy sokan nézegetitek a blogomat és kattintotok a fejezetekre, éppen ezért nem értem, miért nem írtok egy árva sort sem. Igenis fontos nekem  a véleményetek, így kénytelen vagyok annak a barátnőmnek a dicsérő és biztató szavaiból táplálkozni, aki egyben a bétám is... De remélem, ez idővel javulni fog. 
Arról is szeretnék írni, hogy időközben négy díjat is kaptam, amiknek idő híján a feltételeit nem tudom teljesíteni, viszont mindenképp megszeretném említeni azon személyeket, akitől kaptam. Sajnos a négy blogból kettőt időközben töröltek... De a másik két személy: sky young és Rába Zsófi. Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, és további sok sikert a blogjaitokhoz! :)
Ugyanazt a díjat kaptam tőlük:


Közben a blog már jócskán átlépte a 60000. oldalmegnyitást, úgyhogy már nagyon időszerű, hogy ezt is megköszönjem nektek. Bárcsak kommentek terén is megnyilvánulna ez a rengeteg bloglátogatás. De nem adom fel, igenis hiszem, hogy lesznek ismét olyan emberek, akik nemcsak olvasni, hanem véleményt írni is fognak. :) 



4 megjegyzés:

  1. Hello!
    Köszönöm, szépen, hogy ajánlod az oldalam. Szívesen segítek. Sajnos sokszor nincs időm olvasni, pedig ez a történeted is jól hangzik.
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj! Tudod, hogy az fontosabb nekem, hogy a Vámpírtánc második részét olvasd! :D

      Törlés
  2. Szia! Természetesen benne vagyunk a cserében. Kinn is van a blogod! ;)
    (http://antitoxinblogmagazin.blogspot.hu)

    VálaszTörlés