2016. október 29., szombat

Rendhagyó bejegyzések várhatók!

Kedves olvasóim!
Közel egy hónap után újabb helyzetjelentéssel jelentkezem:
Az egyetem megyeget, de valahogy most nem érzem valami jól magam a bőrömben, se a közösségben. Ennek több oka is van, de igyekszem javítani ezen. A szünet azonban jobbkor nem is jöhetett volna. Két nap alatt máris sokat töltődtem. 
A Félvérek harcában segítő három bétám épp nagyon elfoglaltak, tehát nem halad jól a korrigálás. De amúgy is, ismét több hónap pihire akartam küldeni a könyvem, hisz egy kis szünet után mindig más távlatból tudom újra olvasni. Izgulva várom, hogy a segítőim mit szólnak a sok javításhoz és kitoldáshoz. De olyan jó lenne már a nagy közönségnek is megmutatni. Öt év munkája után végre itt lenne az ideje. Azonban még mindig hiszem, hogy ami késik az nem múlik. :D
Aki közületek követi a blog facebookos oldalát, az tudja, hogy az elmúlt két hétben szorgosan javítottam a Piton és a lányt. Már a legújabb verziója van fent a 3. rész 2., 3., 4., 5. és 6. fejezetének is. Ráadásul ebből a hatodik, amiben Perselus elmeséli Alinek az egész életét, szerintem az egyik legerősebb és legfontosabb része az egész fanfictionnek, az utolsó fejezettel egyetemben. Úgyhogy, aki esetleg most olvassa a történetet, vagy talán újraolvassa, az ehhez a fejezethez tényleg írhatna egy kommentet, nagyon jól esne és fontos lenne. 


Végezetül pedig egy kis spoiler... A napokban egy rendhagyó bejegyzéssel fogok jelentkezni. Annyit árulok el róla, hogy egy íróról fog szólni, méghozzá egy magyar íróról, aki nagyon felkeltette az érdeklődésem.
Több rendhagyó bejegyzésre is számíthattok a jövőben, de ezeket majd szépen sorjában. 
Addig is, kellemes hosszú hétvégét kívánok nektek. Olvassatok sokat!
Puszi Mese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése