2012. augusztus 18., szombat

9. fejezet



Kilencedik fejezet ~ Nem szeretni eléggé
(Részlet)


(Gergő és Eszter)


Eszti félt fantasy könyveket olvasni, mert nem akarta, hogy egy képzelt világ vagy élet jobban tetsszen neki, mint a sajátja. Ez a probléma a krimiknél azonban sohasem merült fel, ezért is voltak azok a kedvencei.
De igazából nem kellett neki ahhoz könyv, hogy észrevegye, kezd ráunni a saját életére. Túl egyszerűnek és kiszámíthatónak tartotta, akárcsak a kapcsolatukat Gergővel. Valamin változtatni akart.
És ott volt az a furcsa érzés is, ami állandóan elfogta. Az is felmerült benne, hogy talán ez egy jel volt, hogy egy kis szünetre lenne szükségük Gerivel. De hogy ezt hogyan magyarázza el a barátjának, anélkül, hogy megbántaná, azt még nem tudta. Így amellett döntött, hogy nem szól neki semmit erről, amíg ő maga sem tudja, hogy mennyi időre van szüksége. Inkább csak próbál kevesebbet vele lenni.
Ekkor jutott eszébe, hogy megígérte a fiúnak, hogy még este felhívja, de éjszaka, fél egy tájékában, ez nem lett volna tanácsos. Így egy kicsit fellélegezhetett. A további gondolkodást pedig inkább másnapra hagyta és lefeküdt aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése