2012. április 28., szombat

A kivágások pótlása


Sziasztok. Nagyon örültem neki, hogy többen is dicsértétek a Piton és a lányt és már a folytatást vártátok. Bevallom eddig erre kaptam a legkevesebb jó kritikát, ezért ez nagyon sokat jelentett most nekem és lendületet is adott az írásához. Remélem tetszeni fog mindenkinek a friss.
A Félvérek harcánál és a Létezünknél direkt nem raktam fel mindent, mert szeretném, ha egyszer sikerülne kiadni őket és, akkor ugyebár senki sem venné meg, ha itt ingyen elolvashatná az egészet. De pont a héten gondolkodtam rajta, hogy nem közben kéne kivágni a részeket, hanem egy meghatározott pontig felkerülnének egybe és utána, akit érdekel a folytatás és esetleg lenne olyan kiadó, ami kiadná, akkor az megvenné. Úgyhogy a Félvérek harcánál a 2. , 3. és a 4. fejezetből felraktam azokat, amik hiányoztak,  így már ami eddig kész van, azt mindet megtaláljátok. A Létezünknél a 3. , 4. és 5. fejezetet raktam fel. És itt is folyamatosan pótolni fogom a hiányt.
Remélem így mindenkinek megfelel.
Arra szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok meg ide megjegyzésként, hogyan tetszettek a frissek és az új ötletem, mert nagyon rossz, hogy sohasem reagáltok. Valamint egy korábbi bejegyzésemhet a „Véleményekhez” sem írtatok még, és ahhoz sem, hogy szeretnétek-e, ha szerkesztenék az oldalnak Harry Potteres képeket.
Úgyhogy olvasásra és kommentelésre fel!
Mese

2 megjegyzés:

  1. Helló!
    Elolvastam a Félvérek harca 1. 2. 3. részét. Nem találtam hová írjak véleményt ezért ide írom.

    Nekem szimpatikusak idáig a szereplők, Gergőt nagyon aranyos srácnak képzeltem el. És az anyukája tényleg szeretheti.
    Eszterről idáig még nem sok minden derült ki mert inkább az álmai irányába terelődött el a történet. De az nem baj, mert imádom a misztikus dolgokat. :)
    Szerintem tovább fogom olvasni, mert felkeltette az érdeklődésem :)

    Pár észrevétel ( én már csak ilyen vagyok :) )
    Amikor Gergő megtudja, hogy ott vannak a bulin a barátai először örül és megkérdezi ki hívta őket, de Eszter azt mondja Ő. Akkor utána miért kérdezi meg még egyszer?
    És itt gyors a váltás, szerintem nem nagyon lehet érezni, hogy később van. Mármint olyan hamar történik és az zavaró volt számomra.

    Ennyi lettem volna :)
    Majd még jövök.
    Puszika Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szióka, hát először is köszönöm a kommentet. A bulis dologról annyit, hogy az egy visszakérdezés lett volna, hogy tényleg te hívtad őket meg... És az elején csak Eszter miatt örült. De ez nekem is kicsit necces volt, úgyhogy két mondatot átírtam benne. Így már szerintem jobb. És az a két héttel későbbet egy hétre módosítottam. Mert már ott tart a történet (ameddig megírtam), hogy visszaugrunk az időben és megtudhatjuk, hogy Eszter szemszögéből mi is történt és ott véletlen egy hetet írtam, úgyhogy maradt az. És köszi, ezek jó tanácsok voltak. S mindig a legújabb bejegyzéshez várom a véleményeket, mert az oldalaknál nem lehet.:)
      Ja és örülök, hogy tetszik.
      Puszi Mese.:):)

      Törlés