2012. november 24., szombat

18. fejezet



Tizennyolcadik fejezet ~ De tényleg
(Részlet)

(Gergő)


- Gergő! – kezdte meglepődve Tibi. – Hát veled meg mi történt? Tegnap még nem ilyen állapotban mentél haza, az egyszer biztos.
- Sajnálom, ha megrémiszt a külsőm, de nem vagyok a legjobb formámban – húzta a száját Gergő, miközben lefele nézett.
- Eszter az oka, igaz? – jött rá azonnal.
- Igen. De ki más lenne, hiszen rajta kívül nincs senkim, csak te, Dani és a szüleim? De most már őt is elveszítettem. Hogy én mekkora egy szánalmas valaki vagyok! – mindezt a küszöbnek mondta Geri.
- Gyere be! – Nyitotta nagyobbra az ajtót Tibi. – Elment végre hozzátok?
- Igen, és én kb. 2 órát várakoztattam, míg ő egy fél nyarat! – Ezen nem tudta túltenni magát. – És amint megérkeztem már közölte is, hogy másba szerelmes.
- Ó! – csak ennyit tudott mondani a barátja.
- De nem is akárkibe, hanem egy kibaszott félvámpírba, aki rohadt gyors, meg erős, és persze rendkívül jóképű. Míg én egyik sem. Sőt, egy enyhe álomproblémával is meggyűlt a bajom mostanság, mivel a volt legjobb barátommal szoktam álmomban beszélgetni, aki egyszer csak lelöki azt a hülye vázát, én pedig idejövök, és lám-lám a váza össze van törve. Utána még ezt a Derek vámpírgyereket is megálmodtam, azt, ahogy őt választja a barátnőm, aki már csak a volt barátnőm… És…és… Azt hiszem teljesen megőrültem – tört ki Gergőből, Tibi pedig lefagyva, tátott szájjal bámulta rá.

2 megjegyzés:

  1. Hello
    Nagyon aranyos volt Gergő ahogy aggódott, hogy egy lánynak sem felel meg.
    Tibi meg egy igaz barát lehet, mert Gergőnek a támasza a nehéz helyzetekben is.
    Ha én elképzelném magamat fiúnak és elhagyna a barátnőm egy vámpír miatt, nekem is összemenne az önbecsülésem. Ez lejött ebből a részből. Megértem Gergőt, de tudni kell felállni és összeszedni magunkat.
    Drukkolok Gergőnek és az aranyhajú lánynak.
    Találtam benne pár elírást, azt nézd át, figyelj oda hová teszed a vesszőket, mert olvasásilag nem mindegy.
    "-Azt kétlem –majd elváltak a termeik előtt egymástól Gergőt (nem ide kellene a vessző), pedig mint minden reggel meglepte volt barátnője jelenléte. Valahogy mindig el van foglalva valamivel, és állandóan megfeledkezik róla, és arról, hogy még mindig tartozik egy beígért beszélgetéssel nekik, amit lassan meg kellene ejteniük."

    VálaszTörlés
  2. Okés átnézem, bevallom, hogy nem tudtam eldönteni, hogy már korábban átolvastam-e ezt a részt, ezért most csak átfutottam a szemmel, de akkor rendesen el is olvasom :D
    Köszi, és igen fel kell állnia Gergőnek, mert csak ő a főszereplő:D
    Mese

    VálaszTörlés