2015. február 18., szerda

Helyzetjelentés

Kedves olvasóim!
Mint azt ti is észrevehettétek, már lassan két hete, hogy utoljára frissítettem. Ennek több oka is van, ez egyik, hogy megfáztam, a másik pedig, hogy a derekam és a hátam nincsenek valami jó állapotban, így nem igazán megy az írás, a harmadik ok pedig ti vagytok. Már nagyon belefáradtam, hogy nem írtok egy árva kommentet sem, kivéve Rekanát, de mivel neki kevés ideje van olvasni, ezért le van maradva, úgyhogy miatta nem kell sietnem. Csak a saját kedvemért pedig nem fogom hajszolni magam. Egyszerűen nem adtok semmilyen motivációt, úgyhogy ha ez nem fog változni a közeljövőben, akkor én sem fogom törni magam értetek. :(
Mese

6 megjegyzés:

  1. Sajnos ismerős ez az érzés... de senkit sem lehet rákényszeríteni, ha nem akar olvasni, vagy éppen kommentelni. Sokszor én is sóvárogva vártam, hogy írjon valaki, de rájöttem, hogy ez nem így megy.
    Szerintem csak a saját örömödért írj, ha úgy gondolod közzéteszed, ha úgy, akkor nem. Ha valaki kommentel, örülsz neki, ha éppen nem, ne keseredj el, az nem azt jelenti, hogy rossz író vagy, csak éppen nem fedezték még fel olyanok a történetedet, akiknek igazán tetszik.
    Ha most épp rossz passzban vagy, keress valamit, ami felvidít és meglátod mindjárt más szemmel fogod látni a világot, és a blogozást is :)
    Mihamarabb gyógyulj meg. Puszi Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Tudom, hogy igazad van. Csak az zavar, hogy régen sokkal többen írtak nekem véleményt valamilyen formában. És természetesen a magam kedvéért írok, csak olyan időszakokban mint a a mostani, amikor magamtól nem megy úgy az írás, bizonyos okok miatt, jól esne egy kis támogatás. Főleg, hogy látom, hogy minden fejezetet sokszor megnyitnak miután felrakom...
      Köszi, hogy írtál! :)
      Puszi Mese

      Törlés
  2. Mihamarabbi gyógyulást, Mese! Amint tudok, jövök, hétfő délután túl leszek a felvételin, és akkor majd valamivel jobb lesz a helyzetem. Sietek majd jönni. :)
    Rekana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem kell sietned! Mint azt nálad is írtam a tanulás az első. Ez nem neked szólt, de ezt te is tudod. :)
      Sok sikert!
      Mese

      Törlés
  3. Szia! Írtó jó ez a blog imádom a sztorit és ahogy megirod! Már várom a következő részt nagyon ahogy időm engedi mindig olvasok és ez egy nagyon jó oldal. Remélem mihamarabb lesz folytatás :)

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Köszönöm szépen, hogy írtál, és hogy tetszik a blog. A héten mindenképp lesz friss. Nem direkt húzom az időt, csak volt néhány gondom és előbb azokat akartam rendezni. :)
    Mese

    VálaszTörlés