2016. június 30., csütörtök

Feltöltődve előre tovább!

Kedves olvasóim, már három hónapja nem írtam nektek ilyen posztot, így itt az idő egy újabb kis helyzetjelentésre!
Tegnap fejeződött be a második vizsgaidőszakom, ami miatt nem volt időm mostanában annyit foglalkozni az írással, mint amennyit szerettem volna. De magamat is meglepve az első félévnél is jobban teljesítettem, az előző 4,4-es átlagomat feltornáztam 4,6-ra, aminek nagyon örülök. Így ismét lesz esélyem valamennyi ösztöndíjra, ami nem kis könnyebbséget okozna most is számomra. 
De, hogy beszéljek kicsit az írásról is, egyetemi jó barátnőm, Réka, bloger nevén Rey, sokat segített nekem. Általa jöttem rá igazán, hogy nem szabad megelégednem azzal, hogy már jó a könyvem, hanem el kell érnem, hogy még jobb legyen, még rétegesebbé kell tennem egyes szereplőket, személyesebbé tenni néhány fejezetet és több szerepet adni két fontos szereplőnek. 
Az elmúlt hónapok eseményei is segédkeztek abban, hogy jó pár saját élményen alapuló részlettel egészítsem ki a könyvemet, így már alig várom, hogy még egy kicsit dolgozhassak rajta, és még több ismerősömnek mutathassam meg az eddigi végkifejletet. Kiadókkal kapcsolatosan is gondolkodok, emiatt se féljetek, felálltam a földről, sőt, szilárdabb vagyok, mint az eddigi elmúlt egy évben bármikor voltam. Az a sok tapasztalat, jó barátságok, vagy éppen egy félresiklott barátság, és a sok tanulás, amiket mind az egyetem által élhettem át, nagyon sokat segítettek nekem.
De azt is muszáj megemlítenem, hogy kedvenc énekesemnek, Adam Lambertnek is sikerült eljutnom a bécsi koncertjére május elején, amiről az Adamfans.net-en meg is írtam az élménybeszámolómat. IDE kattintva ti is el tudjátok olvasni, ha érdekel titeket.  Adam és ez a koncert is nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy feltöltődtem lelkileg.
Ha már Rey-ről beszéltem, akkor muszáj, hogy megosszam veletek a facebookos oldalam után itt is azt a blog ajánlót, amit a Vámpírtáncról írt. Itt is sokat jelentettek számomra a kedves szavai és biztatásai. A blogajánlóért kattintsatok IDE! De most már oldalt is mindig el fogjátok tudni érni erre a képre kattintva:
Mivel most ismét sok időm lesz az írással foglalkozni, még úgy is, hogy ott az Adamfans.net és a Félvérek harcának a munkálatai mindig is elsődlegesek lesznek számomra, az Oda...-t sem fogom elhanyagolni ezután sem. Most valószínűleg nem is kell majd két hónapot várnotok a frissre, amint tudom meg is írom. De ti se hagyjatok cserben a kommentek terén, még egy hozzászólás sincs a 14. fejezete alatt
Jövőhéten pedig lesz egy kis meglepetésem is nektek, de addig is köszönöm szépen, hogy már a 65000. oldalmegnyitást is átléptük, amihez elkészítettem a szokásos képet:

A napokban újra jelentkezem a meglepivel. :)

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    Nagyon örülök,hogy tudtam (és fogok is,ha tudok) segíteni,egy élmény nekem is nézni,hogyan fejlődik a történeted és mint barát ez a minimum amit megtehetek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meghálálom úgyis a jövőben, ahogy csak tudom. :D <3

      Törlés