2015. május 13., szerda

Verseny / Díjak

Kedves olvasóim!
Még mindig nem a történet folytatásával jelentkezem, de jövőhétre már csak sikerül azt is elhoznom. ;)
Először is arra kérlek titeket, hogy szavazatotokkal segítsetek, hogy minél jobb helyezést érjek el a "Ki a legjobb író?" versenyen, ezen a blogon. Nagyon le vagyok maradva sajnos az első két helyezettől. :(

Valamint három személytől is megkaptam ugyanazt a díjat, ami sok feladattal jár.

Egy csomó mindent kell a saját blogomról és annak a blogjáról írnom, akitől kaptam. De, ha addig várnék, amíg minderre lesz időm, akkor egy hónap múlva sem kerülne fel.
Helyette, köszönetként megosztom fülszöveggel és képpel együtt annak a három személynek a blogját, akik voltak olyan kedvesek és rám gondoltak. :) 

Köszönöm szépen a díjat Briar Rose-nak!
A blogja: Maybe you'll love yourself like I love you


Fülszöveg: Sziasztok Kedves idetévedt Vattacukrok! :)
Sok szeretettel köszöntelek Titeket a blogomon :)
A szereplők egy része kitalált, a fiúk és lányok személyisége eltérhet attól, amit megszokhattunk tőlük :) Szerény irományom, 4 nagy gyerek (1D) mindennapjait próbálja visszaadni. Szerelemmel, bánattal, barátsággal, örömmel, vidámsággal találkozhattok. Megismerhetitek Niall és Aggie történetét... Kellemes olvasást kívánok, remélem elnyeri tetszéseteket a pötyögésem! :)
 
Szintén köszönet a díjért Sophie-nak!
Blogja:  Half a Heart
 

Fülszöveg:  A tökéletesnek hitt kapcsolatból Barbi egy ugyanilyenbe csöppen bele. De egy-egy szó mint pl örökké igaz lehet egy világhírű pasi szájából? Vagy a lánynak újra csalódnia kell? És mit tesz egy kapcsolattal egy meg nem született és be nem tervezett gyerek? Vajon utána is ugyan olyan bizalom lesz Barbi és Niall között? És hogy sikerül bekavarni a srác legjobb haverjának, Ed Sheerannek? És milyen mocskos dolgokat művel a háttérben az az úgynevezetett Modest!? Ha velem tartasz ezt mind megtudhatod egy izgalmas történet keretében!
 
És végül köszönöm szépen a díjat Ashlie Blake-nek is!
 

Fülszöveg: Előbb vagy utóbb mindig szerelmes leszel. Lesznek ugyan hullám völgyek, de megéri, ha után senki mással, csakis vele lehetsz.
Az érzés ami akkor magába kerít ... amikor meglátod őt ... a mosolyát ... kedves veled ... a nézését. Ez mind szép dolog!
Kivéve ha reménytelenül vágyódsz az iránt akiről tudod, hogy sosem lehet a tied. Ha az illető egy sztár ... egy több milliós rajongóbandával ...
Ha érdekel, mi lesz ennek az egésznek a vége, kövess engem nyomon ;-) 
 
Amint az elején írtam, jövőhéten igyekszem hozni a Piton és a lány folytatását! 
Addig is további szép hetet nektek. :)
Puszi, Mese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése