2015. szeptember 19., szombat

Adamfans.net / Egyetem / Tánc / Aranymosás / Oda

Kedves olvasóim!
Itt a szokásos helyzetjelentésem.
Az oka annak, hogy most többet kellett várnotok az új fejezetre igen egyszerű. Most kezdtem az egyetemet, és az órarendem nem éppen a legjobb, a táncpróbáimra sem tudok rendesen bejárni... 
De örülök, hogy felvettek, és vállalom a nehézségeket, amik előttem állnak. Ennek ellenére igyekszem legalább kéthetente hozni új fejezetet, miattatok és igazság szerint magam miatt is. Ezt a történetemet is, mint az összes többit, nagyon szeretem már most,igazán a szívemhez nőtt.
S közben már ketten is segédkeznek nekem a Félvérek harca javításában, hogy minél nagyobb eséllyel indulhassak a téli Aranymosáson.:)
Valamint Augusztus végén csatlakoztam az Adamfans.net szerkesztői csapatához. Már több, mint 5 éve Adam Lambert a kedvenc énekesem. Valószínűleg az iránta érzett rajongásom minden mást felülmúl, pedig sok minden iránt rajongok. ;)


Az Adamfans.net oldal pedig egyszerűen zseniális és profi, már évek óta követem, és nagy megtiszteltetésnek tartom, amiért felajánlották, hogy szerkeszthető lehetek. És persze az írás és a nyelvtudás terén is sokat segít. Persze az is nagyon jó, hogy az ott írt cikkeimet nagyon sokan olvassák, és olyan információkat juttathatok el másokhoz, amiket maguktól valószínűleg nem találnának meg sokan. Nagyon élvezem! Persze ez is vesz el a szabadidőmből, de mint azt fent is írtam, az Oda... történetemet sem hanyagolom. De már nagyon-nagyon sokadjára kérlek titeket, hogy ha már én sem feledkezem meg rólatok, akkor ti se rólam. Egy-egy komment, pipa mindig feldobja a napomat. Nem kell hosszú, elemző komment, de legalább egy kicsit érezzem, hogy itt is van igény az írásaimra. 
Előre is köszönöm! 
További jó hétvégét nektek!
Puszi Mese

5 megjegyzés:

  1. Szia! Ha kommentet kérsz, megkapod :D... Szóval: Én se a Gyűrűk Urát, se a Hobbitot nem olvastam, sőt, még csak nem is láttam, ezért valószínűleg az Oda...-ból nem sokat értenék, de a kötelező olvasmányok után el fogom olvasni, utána meg ezt a történetet is, mert imádom ahogy írsz :)


    Katniss

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ui.: Na most meghallgatom milyen számai vannak Adam Lambertnek, olyan sokat Hallottam már róla másoktól is... :)

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm a kommentedet, és amúgy az Oda...-hoz elég a Hobbit filmek ismerete is. :) Remélem tetszeni fognak a számai, és megyek én is hozzád olvasni. :D
      Puszi Mese

      Törlés
  2. Szia! Benne vagyok a cserében, kitettekek ;)

    VálaszTörlés