2012. július 28., szombat

Szavazásra fel!


Sziasztok, meghoztam a történeteim folytatásait.
Remélem tetszeni fognak!!!  A múlt hetihez 3 komment jött, aminek én nagyon örültem és remélem ez a szám továbbra is meg fog maradni, sőt még nőni is fog.
A versenyre, amire pont egy napotok volt jelentkezni, nagy meglepetésemre 13-an jelentkeztettek. Én már 4-5 blognak is örülten volna, de ennyiötöknek meg végképp.
Elvileg azt mondtam, hogy csak hétfőig lehet szavazni, de utána meggondoltam magam, mivel ilyen sokan jelentkeztettek úgy gondoltam több időre van szükség, ezért egy hétig lehet majd szavazni és a jövő heti frissel fog az eredmény kikerülni.
Itt vannak a jelentkezett blogok, nézzetek fel!!!
http://klausandelenadesireandbloodbydora.blogspot.hu/
Puszi Mese.

4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Nagyon-nagyon jó lett a Piton és a lány legújabb része. Személy szerint végig nevettem mikor a bokorba bujkálva várták a két áldozatot és aztán a házukba húzták. Kíváncsi vagyok mi fog történni a nyaralás alatt. Vagy egy egyszerű kikapcsolódás lesz csak? Nekem mind kettő megfordult a fejemben mikor elolvastam. Így kíváncsian várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!!
      Köszönöm a szép szavakat, és nagyon örülök, hogy tetszett. Hát igen, az a bokros rész tényleg kicsit vicces lett. És még nem döntöttem el, hogy fog-e valami csavar történni a nyaraláson, de jövő hétre kiötlöm és remélem, majd tetszeni fog a folytatás is. Nemsokára visszatérünk a Roxfordba is, ahol Piton is visszakerül a képbe, amit én már nagyon várok:)
      Puszi Mese.

      Törlés