2012. július 25., szerda

7500


Sziasztok, elhoztam az ígért képet, amiért a blogom megnyitásának a száma meghaladta a 7500-at:) Amit nagyon szépen köszönök nektek, s remélem nemsokára a 10000 is meglesz.
Annak a négy embernek is örülök, akik a napokban bejelölték magukat rendszeresemnek, hisz tudjátok, hogy nekem ez mennyit jelent.
És persze a kommentek is nagyon fontosak, éppen ezért sajnálom nagyon, hogy a szombati frisshez még senki sem írt nekem. Azért ez elég rosszul esik, hisz igyekszem minden szombaton hozni mindhárom sztorimnak a folytatását. De semmi visszajelzést nem kapok afelől, hogy mi a véleményetek róluk és, hogy esetleg min kéne javítanom.
Remélem, kicsit változtattok majd ezen a közeljövőben.
Mese


4 megjegyzés:

  1. Szia!

    Gratulálok az elért látogató számhoz és a rendszeres olvasók gyarapodásához is :)

    VálaszTörlés
  2. Szia:) Gratulálok *-* Mellesleg ne haragudj, hogy nem jöttem, el vagyok havazva és úgy érzem nincs időm semmire:\\\ Viszont megpróbáltam mindegyik sztoridba beleolvasni és természetesen az összes friss fejezetet imádtam:D Nem sokára végzek a Félvérek harcával és jöhet a 2. *-* A Piton és a lány egyenlőre viszont még nagyon kezdetleges de igyekszem:$$
    Puszi:niiki

    VálaszTörlés
  3. Szia.
    Először is semmi baj, mert én is el vagyok havazva, főleg nyaralás óta.
    Köszönöm, hogy olvastál és nyugi ráérsz.
    A Félvérek harcával van egy kis baj, mivel a héten többször nem akarta megnyitni az oldalt és ezért próbáltam másodjára feltölteni az egész sztorit, és az lenne a 2. rész. De azóta már elvileg helyre jött a probléma és azt le is törlöm, úgyhogy a Félvérek harca csak annyi, amit ott találsz. De így lesz több időd a Piton és a lányra és remélem az is fog tetszeni.
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés