2019. október 3., csütörtök

Ha elmennék, hiányoznék? - JJ Project fanfiction - 4. fejezet (16+)



Az a dal, aminek a szövegét beledolgoztam a részbe: 


Szeptember 22

Rájöttem, hogy takarításnál kihagytam az egyik szekrényt, pedig ott aztán tényleg nagy zűrzavar uralkodott, amióta kipakoltad a saját dolgaidat belőle. Viszont valami olyat találtam, amiről már szinte el is felejtkeztem: azt az eljegyzési gyűrűt, amit még öt évvel ezelőtt vettem neked. Tisztán emlékszem arra a napra, amikor eldöntöttem, végérvényesen hozzád kötöm az életemet. Épp a legújabb haladó tánccsoportod egyik versenyéről jöttünk haza, és annyira büszke voltam rád, amiért egy nemrég összeállt bagázsból, egy összetartó csoportot csináltál. Mert te mindent meg tudnál szervezni: a precizitásod és a szereteted együtt hihetetlen dolgokra képes. És azt végképp csodáltam mindig, milyen jól szót értesz a gyerekekkel. Ezen a versenyen jöttem rá, hogy azt akarom, te légy a gyermekeim apja (bár inkább az anya szerep lenne a tiéd). Még mielőtt meggondolhattam volna magam, elmentem egy boltba megvenni a gyűrűinket: próbáltam a lehető legszebbet kiválasztani neked, de tudtam, egyik sem érhet fel a szépségedhez. Hazafele be kellett ugranom egy cukrászdába az ünnepi tortáért, amiért eredetileg küldtél, és út közben elkezdtem kételkedni: Hogyan is vehetnélek el, mikor pénzünk se lenne, hogy kiutazzunk egy olyan országba, ahol megesküdhetünk? Nem beszélve arról, hogy még saját házunk se volt akkor tájt. Végül nem tettem fel aznap a nagy kérdést, hanem elhatároztam, sokkal többet és keményebben fogok dolgozni, hogy olyan életszínvonalat tudjak neked biztosítani, amilyet megérdemelsz. Addig, amíg erre nem voltam képes, nem akartalak magamhoz kötni. De ahogy teltek és múltak az évek, és minél magasabbra jutottam, nem jött el az a pont, amikor azt mondtam volna, hogy igen, most már kellően meg tudok neked adni mindent: hiszen te a legszebb csillagokat is megérdemelnéd az éjszakai égboltról, míg én maximum dalokat tudok írni a csillagokról, de azokat se én éneklem fel.
Az ötödik dolog, amire (újból) rájöttem: Ha valakinek gyűrűt húznék az ujjára, az csakis te lennél, Park Jinyoung.


- Ne, Istenem! – tört ki a korábbinál is vadabb és szívszaggatóbb zokogásban. De nem kellett visszafognia magát, hiszen egy lélek sem volt, aki látta és hallotta volna, milyen kínokat élt át.
Jaebum az elmúlt hat évben minden áldott nap érte dolgozott annyit, mert neki akart szép életet biztosítani, míg ő pont, emiatt hagyta el. Ennél jobban nem utálhatta volna magát. Nem tudta felfogni, hogyan is érthették ennyire félre egymást? Ők, akik tizenegy éven át együtt voltak. Hisz nem tinédzserek voltak, hanem felnőtt férfiak, akik már nem funkcionáltak rendesen a másik nélkül. Ha két lélek olyannyira összeforr, mint az övéké, ott a szétválasztás okozta seb sohasem tud igazán beforrni.
Miután átmenetileg elfogytak Jinyoung könnyei, és némi hideg vízzel életre keltve arcát és torkát, ugyan remegő kézzel, de nekifogott a levél folytatásának.

Szeptember 23.

Nem tudtam tovább várni, így fel kellett hívjalak. Most már, hogy ismét biztossá vált számomra, hogy csakis te melletted tudok tovább élni, el akartam ezt mondani neked. Csakhogy a telefon kisípolt, és tudtam, nem azért, mert ki vagy kapcsolva – hiszen ez sohasem volt rád jellemző –, hanem mert megváltoztattad a számodat. Ahhoz sem kellett sok ész, hogy kitaláljam, mindezt azért tetted, hogy én ne tudjalak elérni. Hogy végképp megbizonyosodjak erről, a közösségi oldalaidon is kerestelek, de már sehol sem voltál elérhető számomra.
Talán elkéstem, vagy már kapásból a szakításunk után töröltél mindenhonnan? Gondolom, ezt csak akkor tudom meg, ha ezt a levelet elküldöm. De vajon ennek mikor jön el az ideje? Én, az örök halogató, mikor tudom erre rávenni magamat?

Szeptember 25.

Visszamentem oda, ahol összejöttünk, majd szakítottunk is. De már nem tetszett úgy az a park, mert megmérgezte a legutóbbi ottlétünk. Pontosan ezért kerültem, amióta elhagytál, mert féltem, a régi szép emlékeinket, amiket ott szereztünk, mind sötétebbé tette volna. Pedig akkor, amikor átéltük őket, talán még te is igazán boldog voltál velem; talán még akkor nem szúrtam el mindent. Azt mondtad, csak az utolsó egy évben fásultál be mellettem. Tehát tíz évig boldoggá tudtalak tenni, igaz? Muszáj lenne, hogy valahogy elmond nekem, mert ha akkor sem voltál boldog, akkor életem fő alkotását, a kapcsolatunkat is végérvényesen kukába dobhatom. Már így is megtehetném, hisz vége, de valahogy én még lélekben nem tettem pontot a dolog végére.

- Ne is tegyél! Könyörgöm, ne tegyél! – suttogta Jinyoung a sírástól rekedt hangjával. Annyi napon át várta a parkban, és most arra is választ kapott, miért nem tűnt fel ott soha Jaebum. De hát magától is rájöhetett volna, hogy fájt neki visszamenni oda, ahol összetörte a szívét. Egyre nagyobb bolondnak érezte magát, amiért rendre félreértette Jaebumot, és a legjobb barátja iránta táplált szerelmét sem vette észre annyi éven át.

Szeptember 27.

Hát tényleg vége! Ma megkaptam a választ. A szívem már nem remélhet. Mikor Markkal kéz a kézben megpillantottalak titeket a kedvenc kávézód teraszán ülve, minden összeomlott bennem, főleg, miután meg is csókolt téged. A mosolyod akkor kétszer akkora volt, mint amilyen mellettem. Fáj, ezt írnom se kell, és amúgy sem tudnák a szavak visszaadni, mit érzek, de a tudat, hogy nem egy idegen kapott meg téged, hanem az, aki olykor helyettem is ott volt melletted, kicsit megnyugtat. Még egy hónapja sem szakítottunk, de máris boldogabbnak tűnsz.
Nálam jobban senki sem bánthat téged, viszont nem is szerethet úgy, ahogy én. Nem veszem személyesnek, amiért máris tovább léptél, és tényleg örülök, ha jól érzed magad mellette. Bár Yugyeom állítja, egy nap én is hasonlóan teszek majd valakivel, de biztos vagyok benne: fele olyan boldog se lennék mással, mint amilyen veled voltam. Addig mosolygok előtte és a munkatársaim előtt, amíg el nem tudok bújni ezeknek a mosolyoknak az árnyékában. A saját szüleim sem állnak velem szóba, mivel megmondták, addig ne kerüljek a szemük elé, amíg vissza nem szerezlek, mert ők sem tudnak mást elképzelni mellém. Úgy látszik, mától árva lettem.
Ahogy most itt ülök a szobám sarkában és kémlelem a lakást, még mindig minden rád emlékeztet. Épp egy üres üveget tartok a kezemben, hiszen az ital lett az altató mellett az egyedüli vigaszom. Mark jobban megérdemel, ez nem kérdés, én mégis téged foglak ezután is szeretni, mert nem is tudnék mást. De ha véletlenül összetöri a szívedet – amiért meg is ölöm –, tudd, hogy én itt várok rád.
Hatodik dolog, amit megtanultam, amióta elmentél: A te boldogságodnál nincs fontosabb számomra, még akkor sem, ha ez az én boldogtalanságomat eredményezi.

- Istenem, Jaebum! Bocsájts meg! Könyörgöm, bocsájts meg! – Ott folytatta a sírást, ahol az előbb abbahagyta. Már olvasni alig látott, úgy lüktetett a szeme, de mégsem tudta féken tartani a könnyeit.
Azok a kétszer akkora mosolyok, amikről Jaebum mesélt, mind műmosolyok voltak, mert neki is, mint a szerelmének, azok mögé kellett bújnia, hogy ne látszódjon rajta: minden volt, csak boldog nem. Minél inkább haladt a levéllel, annál több darabra tört a szíve. Az ő fájdalmai, amiket elszenvedett, a közelébe sem értek Jaebum szenvedésének. Még a saját szülei sem beszéltek vele, pedig tudta Jinyoung, milyen fontosak voltak a fiúnak, de azt is, a szülők mennyire támogatták a kapcsolatukat, és hogy második fiúkként tekintettek rá.
Nem is sejtette, mi jöhetett még ezután a levélben.

Szeptember 30.

A változatosság kedvéért tegnap nem itthon rúgtam be, hanem egy bárba mentem: ott legalább semmi sem emlékeztetett rád. Végül a pultossal, Youngjaeval kezdtem beszélgetni, akinek némi rövid ital után hosszasan meséltem rólunk. Azt hittem, furcsán néz majd rám, amiért meleg vagyok, de nem így volt, nem ítélt el. A végén kiderült, azért, mert őt is a pasik vonzzák, és be is jövök neki. Nemsokára arra eszméltem fel, hogy felvitt a bár feletti lakásába, átadva másnak a bárpultot, és állította, majd ő felvidít. Nem is húzta az időt, minden ruhát leszaggatott rólam, én pedig részegen nem tudtam ellenszegülni, viszont a férfiasságom nem akart éledezni. Ő azt hitte, ez is az ital miatt volt, de én tudtam, hogy nem: csak neked állok bevetésre készen. Végül egyre kínosabbá vált a helyzet, így arra folyamodtam, hogy csukott szemmel téged képzeltelek a helyébe. Amint néhány érintésénél lelki szemeim előtt téged láttalak, ahogy dolgozol rajtam, máris feléledtem alulról. Szegény fiú azt hitte, végre valamit jól csinált. Hogy gyorsan pontot tegyünk a dolog végére, megkértem, hogy lovagoljon meg. Én kénytelen lettem volna irányítani, míg ő nagyon be volt indulva. És bár a technikája nem tetszett annyira, mint amikor te domináltál hasonlóan felettem, de ahogy továbbra is téged láttalak magam előtt, végül sikerült elélveznem, és utána a bárját, amilyen gyorsan csak tudtam, elhagytam.
Hetedik dolog, amit megtanultam, amióta elmentél: Nélküled impotens vagyok.

Jinyougnak szabályosan felfordult a gyomra, ahogy elképzelte, hogy egy idegen fiú vette birtokba Jaebum testét, akinek ráadásul őt kellett a helyébe képzelnie. Szerelme még azután is hűséges volt hozzá, hogy elhagyta – hiszen ő ilyen típus volt –, és csak azután tette ezt, hogy azt hitte, Jinyoung már nem lehetett az övé. Ez is azt bizonyította, hogy szörnyen kétségbe volt esve, hisz – még ha részegen is – belement ebbe. De Jinyoungnak sem ment sokkal könnyebben a Markkal való szeretkezés, pedig ő már rég ismerte a fiút. Egyszerűen ők így sem funkcionáltak jól mással, csakis együtt.

Október 3.

Azóta ivás mellett a te rólad készült szexi képeket nézem a telefonomon, és azokra maszturbálok. Minél több alkohol van bennem, annál könnyebb azt képzelnem, hogy te elégítesz ki. De te még egy kis kézimunkát is sokkal jobban tudsz nálam csinálni. Ez az én testem, te mégis annyival jobban tudod, mire hogyan fogok reagálni.
Szóval így telnek a napjaim: munka, néha találkozok Yugyeommal, aki egyre jobban aggódik értem, de én ezzel nem tudok mit kezdeni, aztán ivás, önkielégítés, majd beveszem az altatót és álmomban veled vagyok. Egyre több bogyóra van szükségem, hogy minél többet aludjak, mert annál tovább tudok veled lenni. Még ha az életben Markké vagy, az álmaimban igenis velem leszel örökké.
Nyolcadik dolog, amit megtanultam, amióta elmentél: Bármilyen menekülő útvonalat hajlandó vagyok keresni, csakhogy melletted lehessek.

Itt ért véget Jaebum levele, és Jinyoung tudta, a legutolsó részt olvasva, hogy szörnyű következménye lett annak, hogy az italba és az altatóba menekült a párja. Mindezt azért, hogy vele lehessen.
Gyorsan telefont ragadt, hogy felhívja, de kisípolt a szám, így Yugyeom volt a másik alternatívája.
- Vártam, mikor keresel ismét – kezdte köszönés helyett a fiú.
- Mi történt vele?
- Próbáltam kordában tartani, de nem ment, egyre jobban tönkrement. Azt tudtam, hogy iszik, de azt nem, hogy altatót is szed. Az egyik nap vártam, hogy jöjjön a megbeszélt találkánkra, de nem jelent meg, és a telefonját is kikapcsolta, így felmentem hozzá. Az ajtó zárva volt, de szerencsére adott kulcsot, miután elköltöztél, ezért be tudtam menni. Ahogy ott feküdt öntudatlanul, hirtelen azt hittem, meghalt. De volt pulzusa, úgyhogy hívtam is a mentőket. Mint kiderült, túl sokat ivott, és rá nagyon sok altatót vett be, és mivel ez rutinjává vált az utóbbi időben, a szervezete besokallt – hadarta el mindezt fájdalmas hangon a fiatalabb. Jaebum volt a legjobb barátja, testvére helyett testvére, és utálta, amiért nem volt képes kellően vigyázni rá, amit Jinyoung is pontosan tudott, anélkül, hogy mindezt kimondta volna.
- Mikor volt ez? – Majdnem kiesett a kezéből a telefon, úgy remegett.
- Két napja.
- És most hogy van?
- Átmeneti kómában került: vagyis amíg a szervezete nem regenerálódik, addig az orvosok szerint így marad – felelte élettelenül, Jinyoung pedig a remegő hangján már csak azt kérdezte meg, melyik kórházban volt.
Azonnal kocsiba ült, nem törődve azzal, hogy hagynia kellett volna Marknak valamilyen üzenetet, hiszen a szerelme majdnem meghalt miatta. Élete hibája volt a szakítás, amit már sohasem tudott jóvá tenni, de legalább mellette akart lenni, amikor a fiú ismét felébredt. Őt már senki nem tudta ezek után elválasztani Jaebumtól.

(Minden kommentnek, visszajelzésnek örülnék. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.)

14 megjegyzés:

  1. Szia! Egy kicsit random, de rátaláltam a blogodra és kedvem volt szerkeszteni. :'D Szóval csináltam neked egy fejlécet, nem baj, ha nem használod. (ajánlok hozzá egyszerű fekete vagy lila hátteret)

    https://i.imgur.com/pv16yRl.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hűha, kicsit meglepődtem most ezen az üzeneten. De az biztos, hogy gyönyörű borítót csináltál, így ha valamikor a közeljövőben szeretnék majd design cserét, akkor lehet róla szó, hogy a te képedet használom. :) Köszönöm szépen, hogy megcsináltad. Bár most kicsit meg vagyok illetődve, így nem is tudom igazán, mit kéne írnom. :)

      Törlés
    2. Semmit. Szeretek szerkeszteni és megihletett a blogod ^^

      Törlés
    3. Értem. Még ha itt mondjuk nem is cserélem le a meglévőt, de a blogom facebook oldalán szívesen beállítom borítónak. Esetleg írjak oda valamit, hogy ki szerkesztette, vagy nem szeretnéd? :)

      Törlés
    4. Nem kell, kicsiben ugyan, de rajta van, a művésznevem. :'D Az épp elég. ^^

      Törlés
    5. Jól van. :) Közben be is állítottam: https://www.facebook.com/vampirtanc/photos/p.2571575926218823/2571575926218823/?type=1&theater

      Törlés
  2. Kedves Mese,

    Nagyon régen írtam már neked, de most már úgy éreztem, hogy itt az ideje. Sajnos nem volt valami sok időm olvasni mostanában, ezért eléggé elmaradtam a posztjaiddal.

    Na de a lényeg, hogy imádom, pedig megsirat az egész, de mégis annyira magával ragadó. Zseniális az egész levezetés, a levek fantasztikusak, főleg a végén megemlített tanulságok, amikre Jaebum rájött.

    Apró kis megjegyzésként csak így a végére, hogy a Megtört Fényt is mindenképpen elolvasom, szóval várható lesz, hogy ott is megjelenek majd. :D

    Várom nagyon a folytatást!
    Ölel,
    Reina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Reina!

      Nem kell szabadkoznod, tudod, hogy megértem, hogy nincs sok időd olvasni, és hogy örülök bármikor, bárhol írj nekem. :)
      Nagyon jól esik, hogy ennyire imádod (sokat adok a véleményedre). Igyekszem tényleg mindig a lehető legjobban átadni az elképzeléseimet.
      Szörnyen kíváncsi leszek, mit szólsz majd a Megtört fényhez, valamint én is várom, hogy te is folytasd a MarkJin ficidet. <3 :)

      Puszi, Mese

      Törlés
  3. Nagyon sajnálom, amiért csak most olvastam el, és írok! Hirtelen nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, mit érzek ezzel a történettel kapcsolatban, de azt kijelentem, hogy hatalmas kedvencem lett már most tőled. Annak ellenére, hogy fogalmam sincs hogyan fog végződni, mégis már most annyira imádom <3 Nagyon betalált nálam ez a történet! <3 Jaebeom, és azok a levelek annyira meghatnak, hogy csak sírok rajtuk. Ahogy megfogalmazod őket, az a fájdalom ami a levélben van, megérint. Igazából minden történeted imádom, de vannak amik a legeslegfontosabbak számomra, és azt hiszem ez a történet azok közé fog tartozni.
    Nagyon féltem, ahogy közeledtünk a vége felé, hogy azt fogom olvasni: "meghalt". Komolyan imádkoztam, hogy ne az legyen oda írva. Ismét köszönöm amiért írod ezt a gyönyörű történetet. <3
    Nagyon várom a folytatást! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmiképp se kérj bocsánatot, főleg, hogy azóta se volt időm frissíteni ezt a ficit... Nagyon jól esik, hogy felkerült az általam írt történetek közül a kedvenceid közé, mivel én is kifejezetten büszke vagyok rá. Még a lezárás számomra is kicsit képlékeny, de nagyjából már sejtem, mit is akarok kihozni a dologból. <3 A leveleket tartom mindenképp a történet csúcspontjának, a fő koncepcióm is az volt, hogy azokkal adjam át a lehető legtöbb és legmélyebb érzéseket. <3
      Képtelen lennék bárkit megölni az írásaimban; azok az idők elmúltak, már filmek, sorozatok és történetek terén is - legyen az saját vagy másé - kerülöm a halállal kapcsolatosakat, és tudod is, miért...
      Sietek a folytatással. <3 :)

      Törlés
    2. Büszke is lehetsz rá, ahogy az összes eddig megírt történetedre! <3 Egyértelműen e levél a csúcspontja a történetnek. És pont arra jöttem rá most az előbb, hogy nekem nagyon is a gyengéim az ilyen történet, melyben a szakítás után a főszereplő levél formájában önti ki a szívét, és írja le a fájdalmát a szerelmének. Hidd el, hogy sikerül átadnod, minden mély érzelmet. Nekem nagyon is! Igen tudom, hogy már képtelen lennél, csak akkor hirtelen ez nem jutott eszembe. És azt is tudom, hogy miért! Rendben, várom nagyon! <3 :)

      Törlés
    3. Én pedig imádok leveleket írni a történeteimben: a levelek és a jelentőségteljes álmok szinte minden írásomban ott vannak. :) Készülj, a következő rész is kifejezetten szívfacsaró lesz. :'(

      Törlés
    4. Akkor jó párosítás vagyunk ;) Rendben, felkészülök rá :'(

      Törlés
    5. Igen, azok vagyunk. 😍

      Törlés