2012. június 2., szombat

Új lendület


Sziasztok.:)
Én általában 1200-1300 szót írok minden héten a Piton és a lányhoz, de a múltkori átolvasásom során rájöttem, hogy mennyire szeretem írni ezt a fanfictiont és új lendületre kaptam. Ezért most több mint 3100 szót írtam és ebből 1750-et fel is rakok most. Nem akartam mindet egyszerre rátok zúdítani, így várhatok még egy hetet a 2. rész befejezésére, amihez már csak két párbeszédet kell megírnom.
Ennek következtében a Félvérek harcánál sokra nem haladtam, de azt a kicsit felraktam, ami elkészült. De most, hogy a fanfictionnel sok dolgom nem lesz jövő héten, így ezzel tudok majd haladni.
A Létezünknél felraktam három új fejezetet, és a bloghoz egy jobban illő szint állítottam be a hátterének.
Remélem, minden el fogja nyerni a tetszéseteket! :):)
Olvasásra, komentelésre, pipálásra és képszavazásra fel!!!!
Puszi Mese.

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Elolvastam a Félvérek harca következő részét.
    Lehetne egy kérésem? Csak az, hogy légyszi...légyszi írd ki a fejezet címeket, mint az elején, mert egy csomót kellett keressek mire megtaláltam meddig olvastam el. KÖszike, előre :)

    Hát ez most nem volt túl hosszú rész :(
    De viszont megtudtuk belőle, hogy Eszter minden egyes szavát elhitte Dereknek. Én lehet félnék egy kicsit, de biztosan meg akarnám ismerni. Az én történetemben Kylie volt ilyen az elején, hogy mindent akart tudni, a kis "kotnyeles". Adam hívja így :)

    VálaszTörlés
  2. Szia. Én örülök, hogy szereted írni Pitont és a lányt, mert én egyszerűen imádom! Csak így tovább! ♥

    VálaszTörlés
  3. Köszi Angel:) És Azért nem írok ki új fejezet címet, mert ez még mindig ugyanaz a fejezet. De már azon elgondolkoztam, hogy vonallal jelölöm, hogy honantól van a friss, ha így megfelel.
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés