2015. augusztus 15., szombat

Oda...

Kedves olvasóim!
Mint azt láthatjátok, végre elkészültem a Filis fanfiction-öm első fejezetével. Íme egy kis kedvcsináló hozzá:


Ki vagyok én: Fili, Dis fia, Thorin unokaöccse, Kili testvére, valamint Ereborg hercege és trónörököse. Az öcsémmel Thorin bácsikánk történetein nőttünk fel, s most itt az idő, hogy visszafoglaljuk az otthonunkat. De előtte el kell jutnunk Oda... a megjelölt házhoz. Ott fog minden elkezdődni. Onnan indulok életem legnagyobb kalandjára. És megfogadtam, hogy az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok. Ha kell az életem árán is, de védeni fogom a nagybátyámat és az öcsémet. Hiszen ígéretet tettem, de ezen ígéret nélkül is ugyanígy cselekednék...


Bár jobban örültem volna, ha még azelőtt találok egy bétát, mielőtt elkezdem feltölteni ide a történetet. De azért a húgommal gyorsan átolvastattam. Viszont a napokban tényleg keresek valakit erre a feladatra. Ha közületek van olyan , aki szívesen elvállalná, annak nagyon örülnék. De, ha nem, akkor is egy-egy kommenttel dobjatok meg. Nagyon kíváncsi vagyok, hiszen ez egy vadonatúj sztori...
Ha már bétákról volt szó, akkor hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak annak a két személynek, akik kimondva, kimondatlanul, de a bétáim.
Rekana a Piton és a lány javításban segít, míg Milli a Félvérek harcában. Mindkettőjük blogját régóta olvasom, és nyugodt szível merem bárkinek ajánlani őket. Nézzetek be ti is! ;)
Azt még nem tudom, hogy milyen hosszú lesz az Oda... , de az biztos, hogy Fili múltjának minden fontos részletére ki fogok benne térni. Hogy Zsáklak után fog-e folytatódni a történet, az majd elválik.
Várom a véleményeteket!
Még a jövőhéten igyekszem jelentkezni a második fejezettel, valamint találni egy bétát.
További szép napot, és köszönöm, hogy kitartottatok!
Puszi Mese

2 megjegyzés:

  1. Hello!
    Köszönöm szépen. Jólesett a bejegyzésed. Persze bele fogok olvasni az új történetedbe is, amint lesz egy kis időm. Tudom, ezt mondtam már párszor, és be is tartom, amit megígértem.
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem kell sietned. A jó munkához amúgy is idő kell, neked meg most abból nincs sok és én ezt megértem. :)
      Puszi Mese

      Törlés