2012. május 3., csütörtök

Ballagás


Sziasztok, rossz hírem van, mivel szombaton egész nap vidéki ballagási bulin leszek, ezért csak vasárnap, de az is lehet, hogy hétfőn fogom felrakni a folytatásokat. De azért inkább vasárnapra számítsatok. Remélem, többen várni fogjátok. Szerintem jobbak lesznek, mint amilyeneket mostanában raktam fel.
Bocsánat:(
Mese

7 megjegyzés:

  1. HEllo!

    Elolvastam a Félvérek harca 4. részét.

    Az elején egy kicsit félrevezettél Gergő monológjáról a házzal. kezdtem azt hinni elment az esze, hogy olyanokat beszél, amit már rég kellett tudjon, mármint azt, hogy gazadagok. DE viszont az tettszett, hogy az anyja olyan figyelmes és türelmes és észrevette a bajt, amit még maga Gergő sem ismert fel igazán.

    Puszika Mili :)

    VálaszTörlés
  2. Szia. Először is szerintem jó mókát!
    Amúgy meg szerintem mindenki várni fogja aki a csodás olvasásaidat olvassa. :D Úgyhogy, már nagyon de nagyon várom mikor fogod feltenni! :D
    Pusszyka! :D ♥

    VálaszTörlés
  3. Hello!

    Elolvastam az 5. fejezetet a Félvérek harcából.

    Hát... igazat megvallva nem tettszett.
    Ezt azért írom, mert zavaros volt és minden bekezdésen tíz percet kellett gondolkodnom, hogy most mi is van????

    Kezdjük azzal, hogy az elején nekem nem volt világos hogy kerültek oda Tibihez. Nem is beszélve arról, hogy ki az a Tibi! És ott tök zagyva volt az a leírás is arról a paliról. Én először azt hittem, hogy a 15 éves srác valakinek az apja. Szerintem nézd át ezt a részt, de úgy olvasd el, mintha nem a te történeted lenne. Felejts el mindent és csak gondolkodj!

    Akkor a közepén, hogy kerültek egyből Gergőék házához, ha előtte még a Tibinél voltak? Szerintem oda kellett volna egy enter.

    Aztán meg miért lett "nő" megszólítású Gergő anyja? Én el sem tudtam képzelni ki költözött oda. Itt már simán kiírhattad volna, hogy Gergő anyja Anikó.

    Viszont az nagyon jól leírtad, ahogy Gergő beszélget álmában Danival és még tépelődik rajta, hogy valóság-e. Ezekbe a részekbe totál beleéltem magam. :)
    Gergő helyében én is elküldtem volna Esztert az ilyen ócska kifogásaival. Kíváncsi vagyok mivel magyarázza ki magát, mert nyomós ok kell ide az biztos. :)

    Remélem nem voltam durva, de komolyan én semmit sem értettem e fejezet elejéből. Vagyis csak fél óra után kezdett összeállni valami de lehet tévúton járok.

    Puszi Mili

    VálaszTörlés
  4. Szia.
    Látom, hogy mi nem lehetett egyértelmű és majd átírom. A "nő" -t azért írtam, hogy változatosabb legyen a megszólítása ,de úgy látszik ez nem volt jó ötlet. És én minden kritikával úgy vagyok tánc és a történeteim terén is, hogy elsőre rosszul esik, de utána mindig átgondolom, hogy hasznos-e vagy sem. És, ha igen, akkor meg is fogadom. Úgyhogy nyugodtan írd le őszintén a véleményedet, nekem csak segítesz vele. Te amúgy is a tökéletes megfogalmazás híve vagy.
    Mese

    VálaszTörlés
  5. Hello!

    Hát azzal a kijelentéseddel vitatkoznék, hogy tökéletesen fogalmazok. Volt egyszer, hogy felneveztem egy novellaíró versenyre ahol azt mondták, hogy dobjam ki a gépem, mert szégyen amit csinálok. :)

    VálaszTörlés
  6. Helló!

    Elolvastam a Félvérek harca 6. részét.

    Kíváncsivá tettél! Azok a fura álmok megmozgatták a fantáziámat, de a rész végére igaz Gergő megtanulta szabályozni a falat de mi nem tudtuk meg a titkot. Vajon mi lehetett az a fura álom Eszterről? Köze lehet egy titokhoz? Ne mondd el! Tovább fogom olvasni.

    Rájöttem mi a gond! Az, hogy próbáld jobban tagolni a részeket. Voltak helyek, ahol hiányzott egy egy enter.

    Puszika Mili

    VálaszTörlés
  7. Szióka!
    Rendben ezt megfogadom és jobban figyelek majd rá. És azaz igazság, hogy eredetileg nem is akartam beletenni ezt az álmos dolgot, ez írás közben jutott eszembe, de nem tudtam, hogy mi is lesz belőle. De most már kitaláltam mindent.
    Ja és az igaz, hogy senki sem fogalmaz tökéletesen, de te nagyon pontosan és ez a lényeg. :)
    Puszi Mese.

    VálaszTörlés