2013. július 4., csütörtök

Eredményhirdetés!!! :)

Először is köszönöm annak az 5 személynek, aki a versenyemre írt novellát, egytől-egyig jók voltak és ezt a pontszámaimból láthatjátok. Milli pedig volt olyan szorgos, hogy elolvasta mindenki más novelláját és értékelte és. (Ezt ajánlom a többi versenyző figyelmében, így még egy véleményt hallhattok.)
És, akkor jöjjenek is az eredmények és a véleményeim:

Az 1. helyezett Winnie lett:
Értékelés: -30-ból 30 pontot adtam rá. Egyrészt nagyon jó volt az alap ötlet, érdekes volt Dis arcából látni a dolgokat. Jó volt a megfogalmazás és a helyesírásod is rendben volt, egy kérdőjel kihagyást találtam, de azért nem vontam le pontot!!!!
Emellett 13 szavazatot kaptál, úgyhogy 43 ponttal egyértelmű győzelmet arattál!!!! :)
Sok sikert a további íráshoz!! Engem meggyőztél ezzel a novellával!!

A 2. helyezett Anita lett:




Értékelésem: -Örültem, hogy olvashattam egy Pitonról és Lilyről szóló novellát is. Ez egyszerűen remek volt.  A történetbe nem találtam kivetni valót és nagyon szépen fogalmazól is. Csak gratulálni tudok neked.
Mivel három kis hibát találtam benne és egy ilyen hosszú novellában ez nem bizonyúl soknak, ezért 1 pontot vonok csak le tőled, így 30-ból 29-et kaptál. Valamint 4 szavazatot emelé, úgyhogy összeségében 33 ponttal zártad a versenyt.

A 3. helyezet Milli lett: 


Értékelésem: -Egy kissé nehéz helyzetbe hoztál Milli, hisz néztem egyet, amikor rájöttem, hogy a saját történetedet mostad össze a Gyűrűk urával, sőt még egy kis utalás is volt a Karib-tenger kalózaira. De ez egyrészt az én hibám, mert nem írtam le, hogy saját történettel ne vegyítsétek a novellátokat, mert a többi olvasó számára ettől lehet, hogy nem lesz minden érthető. Habár én értettem, úgyhogy számomra izgalmas volt.
-A megfogalmazással még mindig nincs gondod, de volt benne hat helyesírási hiba, ami egy ilyen hosszú szövegnél annyira azért nem sok.
-Összeségében 30-ból 26 pontot adtam neked. Emellett 4 szavazatot kaptál, így tehát 30 ponttal zártad a versenyt.

A 4. helyezett Raven lett: 


Értékelésem: -A történetbe és a megfogalmazásba nem tudok belekötni, hisz ez egy remek novella, ami a legjobban tetszett, hogy nagyon jól ábrázoltad Sirius és Remus barátságát, na meg persze a mi kedves vérfarkasunknak a kétségeit.
Sajnos nem egy helyesírási hiba volt benne és ebből a legtöbb szóköz hiány, erre a jövőben majd jobban figyelj, ezért a helyesírásra adható maximális 10 pontból 7 adtam neked. Viszont a történetre 20-ból 20-at. Tehát tőlem 27 pontot kaptál, emelet 2 szavazatod volt, úgyhogy 29 ponttal zártad a versenyt.

Az 5. helyezett Fanni lett:



Értékelésem: -Az alapötlet az igazán jó és érdekes, ehhez csak gratulálni tudok. A helyesírásoddal sem volt semmi baj, úgyhogy erre megkapod a 10 pontot.
Viszont a megfogalmazás az nem volt tökéletes, mivel állandóan váltogattad a jelen és múlt időt, ezért többször el kellett olvasnom néhány részt, hogy megértsem pontosan. Bevallom, mikor elkezdtem írni nekem is volt a legelején egy kis gondom ezzel, de figyeltem rá és hamar elhagytam. Te is majd próbálj ezen javítani, mert úgy látom a képzelőerőddel nincs baj és biztos sok jó történetet fogsz még írni.
A megfogalmazásra kapható 20 pontból 14-öt adok neked. Vagyis összesen 30-ból 24-et kapsz. Emelet 2 szavazatot kaptál, tehát 26 ponttal zártad a versenyt.


Még egyszer gratulálok mindenkinek!!
Jutalmul az első helyezettnek 3, a második helyezettnek 2, míg a harmadik helyzettnek 1 hónapig fogom hirdetni a blogját.
Csak így tovább az írással!!!! :)
Mese

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszi a véleményt! Ha lesz egy kis időm kiteszem a díjat.
    Puszi Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit és remélem tetszik, a tied lett a legdurvább, de gondoltam nagy Gyűrűk ura fanoknál ez nem téma!! :)

      Törlés