2013. július 9., kedd

Új oldalon a Piton és a lány!!!




Sziasztok!
Sajnálom, hogy ilyen sokká hoztam a Piton és a lány folytatását!! Mivel valamilyen baja van a blogspotnak a Piton és a lányos oldallal és nem engedi, hogy feltöltsem a folytatást, ezért csináltam ez a másikat, amely közvetlen a másik alatt található, ezzel remélhetőleg már nem lesz baj. Valamint most már kitaláltam, hogy ne keljen mindig keresgélnetek, hogy honnantól van az új rész, minden friss végére odateszek egy odaillő képet, így mindig egy kép alatt lesz a friss. Valamint most már kitaláltam, hogy ne keljen mindig keresgélnetek, hogy honnantól van az új rész, minden friss végére odateszek egy odaillő képet, így mindig egy kép alatt lesz a friss.
Jó olvasást és remélem, pár komit is kapok!!
Sziasztok!!
Mese


4 megjegyzés:

  1. már nagyon várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, már ilyen hamar elolvastad az egészet?? :)
      Mese

      Törlés
  2. Hello.

    Olvastam azon a másik blogon a kritikát. Hát elég viccesre sikeredett :)

    Adnék egy tanácsot. Ne kidobni akard a történetet, hanem fogd fel egy vázlatnak, amit át lehet dolgozni. Már ennyi is megvan a történetedből :)
    A másik meg az, hogy senki nem zseniként kezdte. Mindig van idő és egy jó ok a fejlődésre. Mindig lesznek nálunk jobban akiket le akarunk győzni és mindig diadalt érzünk ha valakit legyőztünk. Ez így természetes.

    Írj és olvass sokat :) én is ezt teszem.

    Puszii Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De szerintem több idő lenne az, ha átdolgoznám, mintha egy új történetet írnék. Ez a könyv nem jó és kész és ezt én is tudom...
      De köszönöm, hogy te itt vagy és segítesz, biztatsz. A Félvérek harcában is sokat segítettél!! :)
      Még mindig te vagy a legjobb olvasom! :)
      Puszi Mese

      Törlés