2017. december 22., péntek

Minden és semmi - Super Junior - EunHae fanfiction



Minden és semmi



Donghae:

- Nem hiszem el, hogy képtelen elkészülni! – rázta a fejét Leeteuk. – Donghae, a te legjobb barátod, könyörgöm, csinálj valamit! Ha kell, magad öltöztesd fel, de húsz perc múlva színpadon kell lennünk. Engem senki se dorgáljon le miatta!
- Rendben, intézkedem. De egyébként előre is mehettek. Mi majd utolsó pillanatban megjelenünk, így aztán csak ketten kapjuk a letolást – ajánlottam fel, mert féltem, hogy veszekedés lesz a dologból, ami miatt aztán végképp megcsúsznánk az idővel.
- Hm… Lehet, ez lesz a legjobb. De tényleg siessetek! – nézett rám komolyan, mire bólintottam egyet, majd barátom öltözője felé vettem az irányt. Azonban a résnyire nyitva lévő ajtó előtt megtorpantam, mivel Hyukjae meztelen felsőtestének látványa szíven ütött.
Ennyi év után is epekedtem érte. Ráadásul volt egy megállapodásunk, minden évben kétszer egymáséi lehettünk, méghozzá a születésnapjainkon. Ez a mi kis privát ajándékunk volt. A többiek reményeink szerint mit sem sejtettek mindebből, pedig már hat éve ez volt a szokásunk. Tizenkét felejthetetlen éjszaka állt mögöttünk, de most, tökéletesen kidolgozott felsőtestére pillantva, ismét elfogott a vágy, ami egyes napokon belülről égette fel testemet. Hyukjae maga volt a tűz számomra, ami megégetett, de mégsem tudtam ellenállni neki, folyton ott voltam a közelében. Életem legnehezebb időszaka volt a katonaságban eltöltött napjaim, mivel hiánya minden egyes percben mardosta szívemet. Akkor jöttem rá, hogy inkább égjek perzselő tüzének lángjában, minthogy hiányában olyannyira jéggé fagyjon a szívem, hogy azt már senki másnak ne legyen lehetősége felolvasztani.
Annyiszor gondolkodtam rajta, mit választanék a jövőmet tekintve, hogy teljes életet éljek egy nővel az oldalamon, akivel családot alapíthatok, vagy folytatom ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot a legjobb barátommal. De ez a felemás dolog is nagyobb teljességet ígért számomra, mint amilyet bármilyen nő vagy férfi adhatott volna. A mérhetetlenül nagy szenvedély, és a mély barátságunk keveréke, olyan egyedi dinamikát adott a kapcsolatunknak, amihez semmi sem érhetett fel. A szimpla szerelem szó nem volt a mi kötődésünkre megfelelő kifejezés. Ez minden volt, és mégis egyszerre semmi. De a tőle kapott mindenség, az összes hiányosságot pótolta.
- Bejössz, vagy még fél órán át bámulsz ott? – kérdezte huncut mosollyal az arcán, így sejtettem, hogy végig tudta, hogy itt állok.
- Már a többiek elmentek. Nekünk is lassan indulnunk kell, úgyhogy siess kérlek! – mondtam, miközben mindenhova néztem, csak felsőtestére nem.
- Szóval édes kettesben vagyunk? – csillant fel a szeme.
- Igen, úgyhogy nem is zavarlak, öltözz csak! – feleltem, majd indultam volna kifelé, de gyorsan mögöttem termet, hogy bezárja az ajtót, a kulcsot pedig farzsebébe csúsztatta. – Könyörgöm, ne csináld ezt! Erre most nincs időnk.
- Arra van időnk, amire teremtünk – jelentette ki komolyan. – Egyetlen egy feltétellel nem vetem rád magam, és a lehető leghamarabb elkészülök.
- És mi lenne az?  - kérdeztem idegesen.
- Mondjuk el végre nekik – felelte a lehető legeltökéltebben. – Donghae, én már nem bírom ezt! Felnőtt férfiak vagyunk mind, és ennyi év után hiszem, hogy megértené a csapat.
- De nem csak róluk van szó…
- Ha más ki akar minket rakni a bandából, azért, mert szeretjük egymást, hát állok elébe. Megnézem, hogy a rajongóink mit szólnak hozzá, a barátainkról nem is beszélve.
- Te tényleg komolyan beszélsz – jegyeztem meg, de meglepettségem miatt alig tudtam értelmes gondolatokat összerakni a fejemben.
- A lehető legkomolyabban. Bakker, mostanában máson sem jár az agyam, csak azon, vajon milyen házban élünk majd, milyen nemű gyerekeink lesznek, és nekik milyen nevet adunk… Ez elsőnek megrémisztett, és ki akartam verni ezeket a gondolatokat a fejemből, hisz mi csak legjobb barátok lehetünk, évi két extra éjszakával. De nem ment… Belefáradtam. Könyörgöm, mond azt, hogy te is velem akarod leélni az életed! Mert, ha így van, akkor nem érdekel semmilyen következmény. – Bármilyen jól ismertem már, ilyen tekintettel még sohasem nézett rám. Mérhetetlenül nagy szeretet, szenvedély és odaadás mellett, borzasztó nagy rettegést is magukba rejtettek íriszei.
- Most inkább menjünk, jó? Add ide a kulcsot! – nyújtottam felé a tenyerem.
- Nem! Vedd el, ha akarod, de én magamtól nem adom oda, hacsak nem mondod azt, amit hallani akarok – tette keresztbe a kezét közben.
- Én… Kérlek, add ide! – kétségbeesve vártam, hogy megsajnáljon, de egy perc néma csönd után beláttam, ez esélytelen.
- Hát nem szeretsz igazán – meredt maga elé lemondóan, amibe beleszakadt a szívem. – Vedd el a kulcsot! Sietek, úgyhogy mindjárt indulhatunk.
Odamentem hozzá, és a farzsebéből előhalásztam a szabadulásomhoz szükséges tárgyat, majd már félig kinn voltam, amikor visszafordultam, és karjába vetettem magam. Ekkor olyan szenvedélyesen csókoltam, mint talán még soha.
- Hát persze, hogy én is borzasztóan szeretlek, és veled akarom leélni az életem. Csak félek, ennyi az egész. De még a napokban megbeszéljük a csapattal, csak ezen a koncerten legyünk túl, rendben? – hadartam mindezt egy levegővel, ő pedig láthatólag alig tudta felfogni a hirtelen jött információáradatot.
- Rendben – felelte végül, majd tátott szájjal nézte, amint elhagyom a szobát, hogy végre tényleg felöltözhessen.
De, ahogy szerelmem magára húzta ruháit, az én szívemről úgy hullott le az a védőpáncél, amit évek óta sziklaszilárdan ott tartottam. Fellélegeztem. Bár rettegtem, ki hogyan fogadja majd a dolgot, de mégis, ebben a pár percben, csak az számított, hogy már az elhatározás megvolt. Innen már csak pár lépés választott el minket attól, hogy hivatalosan is egy pár legyünk.

 
 (Minden kommentnek, visszajelzésnek örülnék. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.)

9 megjegyzés:

  1. Óóóó, ez cuki volt! ^_^ Valahogy így képzelem én is az ő kicsi életüket. :D Köszönöm, olyan rég olvastam már EunHae ficit, örülök, hogy itt rájuk találtam. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök, amiért elolvastad, és tetszett. Próbáltam olyan cukiságot összehozni, amit valamelyest el lehet a valóságban is képzelni. <3

      Törlés
  2. A szívemnek talán a legkedvesebb "Kpop-páros". Közöttük olyan a kémia, amit nem gyakran látni. Imádják egymást, életre szóló barátság az övék <3
    De hogy akkor a ficről is írjak, nagyon cukibogyók*.* EunHae-t mindig szívesen olvasok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszett, és hogy a párossal is külön kedveztem neked. <3 A legjobb barátnőm szerettette meg velem őket, akinek az Elfojtott boldogság ficijét szerintem olvastad is. :) De örülök, hogy így tett, mert tényleg legendás páros, és kár, hogy alig van velük magyar fici. De azt vettem észre, hogy egyes párosokról annyit írnak, hogy Dunát lehetnek velük rekeszteni, míg mások kb senkit sem ihletnek meg. Én pedig amilyen peches vagyok, pont hogy az ilyen kevésbé közkedvelt párosokról akarnék ficiket olvasni. :( De ilyenkor jön az, hogy írok akkor én azokkal a személyekkel, ami félmegoldás, vagy a barátnőmmel kérjük meg a másikat, hogy írjon nekünk valamit. Ezt az EunHae ficit azután írtam neki, hogy én kaptam tőle egy JinSon karácsonyi one shotot (akiket meg én szeretettem meg vele). Még jó, ha az embernek szintén ír a barátnője. :D

      Törlés
    2. Olvastam bizony:D <3 Kicsi a világ, mikor nemrég újra felléptem az ő oldalára, láttam, hogy a JinSon fici alá te kommenteltél. Illetve már első olvasásra is láttam, csak akkor még nem ismertelek xD
      Ez nagyon igaz, főleg az NCT, Exo és BTS amely csapatok megihletik a magyarokat.

      Törlés
    3. Ja, és akkor tűnt fel ez a kapcsolat az ő és a te oldalad között, amikor itt baloldalt a Testvéroldalam hivatkozásra mentem ^^"

      Törlés
    4. Tényleg mindig arra jövök rá, hogy kicsi a világ. :) Ráadásul, mint megtudtam anno, Bianka az összeköttetőnk. <3 Igen-igen, ő a testvéroldalam. Nálam nagyobb támogatója nincs Annának. Én lektorálom az írásait, és amikor bebeszéli magának, hogy nem jó, amit épp írt, mindig lelket öntök belé. :) (Jó, ez olykor fordítva is igaz...)
      Hát igen, tényleg róluk írnak legtöbbet, de pl az EXOnál is kb csak ChanBaek van. Még azt csodálom, hogy nem untak teljesen rá erre a párosra az olvasók. :)
      Persze mindenki azokkal ír, akikkel szeretne, csak fura, hogy ennyire egy rugóra jár az emberek agya. :)
      Én, mint nagy IGot7, bele vagyok betegedve, hogy kb csak MarkSon és 2Jae magyar ficiket találok... Annyi féle párosításról írhatnának ott is, de valahogy ez a két pár ragadt benne az emberek fejében. :(

      Törlés
    5. Hm na erre most kellett pár óra hogy leülepedjen xD Na nem, viccelek, csak most értem géphez, de utánakérdeztem ezügyben Biánál és valóban *gonosz mosoly* Egy rövid pillanatig azt se tudtam hova legyek zavaromban, hogy kiderült az inkognitóm :o xD
      Szegény Anna, biztos csuklik amiért jól kibeszéljük most ^^"
      Nekem a legeslegelső kpop ficim egy BaekYeol volt, amit nagyon imádtam, most is nagyon elszótrakoztatna, de meg kell hagyni, azóta nemigen keresek Exos ficet, így nem tudom, mi a helyzet arrafele.
      Hmmm, amíg csak épphogy felületesen ismertem a Got7-t addig nekem is úgy voltak meg, hogy MarkSon mindenek felett... Érted, mégcsak nem is JJ Project... A 2Jae meg nekem egy vadiúj fejlemény:'D ilyen is létezik? - voltam így még pár hónappal ezelőtt.
      Arról nem is beszélve, hogy ezek a Got7 fiúk a fanservice mesterei. Rá is tesznek egy lapáttal, hogy tényleg annyi lehetőség van shippelniük őket a fanoknak.

      Törlés
    6. Hehe! :D Lebukott itt mindenki. Az pedig nyílt titok, hogy én vagyok Anna lektora. ;)
      Én alig olvasok ficiket, csak így a facebookos ficis csoportokban szembesülök a felhozatallal. :)
      Hát igen, tőlem nagyon messze áll MarkSon, úgyhogy azt itt nálam nem fogsz olvasni, ebben szinte biztos vagyok. Annyira nagyon nyomták az elején azt a shipet, aztán az elmúlt években alig van bármi interakció Jackson és Mark között; úgyhogy nem értem, hogyhogy még mindig szinte csak velük írnak ficiket. :)
      Van 2Jae is, és bár köztük sincs nagyon sok interakció, de valamiért szeretem azt a párost. Bár olvasni jobban szeretek velük, mint írni. :)
      A jövőben igyekszem minél több, és főleg elhanyagolt Got7 párosításokkal is írni, ha már ők a kedvenc bandám. Szinte tiszteletbeli feladatna érzem. De azért becsússzanak mindig más bandákkal is ficik. :)

      Törlés