2012. május 28., hétfő

Ötödik kérdés/átlag/kép


Sziasztok, ha ma sem lesz helyes válasz a Pitonos kvíz ötödik fordulójára, akkor jön az eredményhirdetés. És egyébként örülök, az egyre növekvő szavazatoknak azzal kapcsolatban, hogy hány pontot adnátok a történeteimre.
A szavazatok átlagai jelen pillanatban:
Létezünk : 9;
Félvérek harca: 9;
Piton és lány: 9,3;
Ez sokkal jobb, mint amire számítottam, úgyhogy nagyon örülök neki, egyébként hoztam egy új képet is.
Puszi Mese.


6 megjegyzés:

  1. Helló!
    Elolvastam a 8. rész folytatását, a Félvérek harcának.
    Sajnálom, hogy eddig nem tudtam írni, röstellem magam. Már elolvastam a rész tegnap csak nem volt időm írni. A koncert amin voltunk nagyon jó volt. Éjfél is elmúlt mire hazaértünk. Mára meg dugulás volt a fülemben és a fejemben is :) A színpad előtt sikerült állnunk egészen elől :) A hangfalak előtt :)
    De ennyit rólam:)

    A részt először alig találtam meg, mert egybetetted az előzővel, de sebaj, végül meglett :)
    Szerintem Esztert teljesen elbűvölte Derek :) Olyan érzésem támadt, mintha már most egy kicsit belé szeretett volna. De akkor mi lesz Gergővel? Te totál bebonyolítottad a szálakat!És egy csomó rejtély volt ebben a részben, például az, hogy Anna öccse honnan ismeri Dereket? Meg eddig Derek kiknél élhetett? Remélem ezekre is fény derül. Mert ebben a részben csak több bonyodalom került a történetbe. De izgalmas nagyon. Várom a folytatást.

    Nekem színpatikus Derek és megható a története is. Elképzeltem a te vámpírjaidat abban a föld alatti barlangban és hát igazat megvallva szörnyű hely lehetett. Nem csodálom, ha Derek nem akart ott lenni. De viszont muszáj volt a szülei miatt. Én megsajnáltam.

    Ha ilyen szimpatikus lesz Derek meg Gergő is kinek szurkoljak majd? Hát nem is tudom melyikkel látnám szívesebben együtt Esztert.

    Pusz Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, először is köszönöm, hogy írtál és hamar ki fog derülni minden. Egyébként én Dereket és Gergőt is nagyon szeretem, de Gergő ,mint személyiség közelebb áll hozzám. Szerintem nemsokára egyértelmű lesz, hogy kinek fogsz drukkolni. És lehet, hogy kicsit túlbonyolítom a dolgokat, de nem szeretnék mindent az elején lelőni. Én mindig szeretek izgulni a könyvekben és találgatni.
      Puszi Mese.

      Törlés
  2. Szia!
    A találgatásban és a túlbonyolításban igazat adok :) Látszik, hogy HP rajongok vagyunk :)

    Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen. Én igazából ezeket nem találom ki előre csak írás közben jönnek az ötletek. Ilyen volt Gergő első álma, és az, hogy a valós világba is eltört a váza stb. Ezeknek a jelentőségét mindig utólag találom ki, de sokszor ezek agyják azt a kis pluszt, reményeim szerint.
      Mese

      Törlés
  3. Ismét csodás kép! Pusszy Angel! ♥

    VálaszTörlés
  4. Köszi, pedig ez most szerintem túl egyszerű lett:)

    VálaszTörlés