2017. augusztus 10., csütörtök

Ha te azt tudnád! - BTS fanfiction - 12. fejezet



Tizenkettedik fejezet – Soha rá nem találni




Suga:

A rajongói találkozón Jungkook és TaeTae között ültem. V inkább Jiminnel nevetgélt, ami nem volt meglepő, hisz TaeTaehez Jimin állt a legközelebb. A maknae viszont sokat hülyült velem. Imádtam Jungkookot: olyan szinten is megértettük egymást, ahogy mással nem. Voltak saját kis poénjaink, amik még különlegesebbé tették a kapcsolatunkat. De persze igyekeztem a többiekkel is kommunikálni, Jiminre pedig nem egyszer néztem bocsánatkérő tekintetekkel. Bár nem tettem semmi rosszat, ennek ellenére egyértelműen sikerült megbántanom. Előbb J-Hope-ot, most meg őt. Ez szörnyű volt. Azonban mindig mosolyogva nézett vissza rám, így összeszedve minden bátorságomat, odamentem hozzá, mielőtt kocsiba szálltunk.
- Jimin, ugye még áll az esti próbánk? – kérdeztem, és bár próbáltam elfedni, egyértelműen hallható volt némi félelem a hangomban.
- Ha nincs más programod, akkor persze – felelte, és úgy éreztem, hogy ez a „más programod” a reggeli J-Hope-os kiruccanásomra utalt.  Egek, hát tényleg azt hitte, hogy ismét ignorálni fogom? Bár fájt, hogy ilyet gondolt rólam, de tudtam, hogy a korábbi idők emlékei miatt sajnos volt rá oka.
- Nincs, este csak a tiéd vagyok - mondtam, majd azonnal vér szökött az arcomba, amint realizáltam, hogy mindez hogyan is hangozhatott.
- Ennek örülök. – Jimin válasza azonban még furcsában hangzott. Az, hogy örömmel velem akarta tölteni az éjszakát, kissé másként is értelmezhető volt. Ettől akaratlanul is olyan képek villantak be, amik előtte a legmerészebb álmaimban sem. Legszívesebben felpofoztam volna magam.
Végül egy okéval lezártam a dolgot, majd beültem Monie mellé, még véletlenül sem Jimin vagy Hobi közvetlen közelébe. Hazafele meg is fordult a fejemben, hogy lemondom az esti próbánkat Jiminnel. Ezzel azonban nagyobb fát tettem volna a tűzre nála, mint a reggeli akciómmal. Így hát nagyot nyelve, mélyeket sóhajtva mentem vele a próbatermünkbe.
- Melegítsünk be egy kicsit! – ajánlotta fel. – Nem baj, ha csinálok egy kis hangulatvilágítást? – kérdezte, amitől még inkább zavarba jöttem.
- Ööö… tőlem – válaszoltam nagy nehezen.
Majd egyet kivéve le is kapcsolt minden villanyt. Így pedig épp annyi fény maradt, hogy még lássam őt, de valahogy az egészet rossznak éreztem: este, félhomályban táncolni Jiminnel… Én semmi ilyet nem akartam. De a helyzet ennél csak rosszabb lett melegítés közben. Bár láttam már sokszor ilyen gyakorlatokat csinálni, de amit ekkor leprodukált nekem, az több volt, mint szexi. Legszívesebben elfutottam volna. Olyan szaporán vert a szívem, hogy azt hittem, kiugrik a helyéről. Mi ütött az angyali, imádnivaló Jiminbe? Hogy tehette ezt velem? És néha, mikor kiszúrta, hogy meredten bámultam, mintha elmosolyodott volna. Ettől pedig akaratlanul arra következtettem, hogy direkt kérette magát.
Már épp azon voltam, hogy rosszullétre hivatkozva elmegyek, amikor felajánlotta, hogy nézzük át részletesen az új koreónkat. Ettől úgy megkönnyebbültem, hogy mélyen kifújtam a levegőt. Végre azt csináltuk, amiért eredetileg idejöttünk. Mármint én naivan elhittem, hogy most már nem lesznek zavaró tényezők, de mintha Jimint teljesen kicserélték volna. A kabát hátra dobós részt olyan szexin csinálta, hogy csak úgy futkosott a hideg a hátamon. És azok az arcok, amiket vágott hozzá. Ahogy fel volt duzzadva az amúgy is telt ajka, és olykor még rá is harapott. Azt hittem, hogy tényleg a mentő visz el, így végül leállítottam az egész próbát.


- Oké, feladom! Ma úgy látszik, nem bírom úgy, mint tegnap. Szerintem most elég volt ennyi - mondtam.
- Ó! Értem – láthatólag elszégyellte magát, és meg is volt rá az oka. – Egyébként, milyen volt a fotózás reggel? – kérdezett rá, ami nemrég még kényes téma lett volna, de a magán showja után már szinte feloldozás volt számomra ez a kérdés.
- Nagyon jó, csináltam pár táncos fotót Hobiról a szabadban. Egyébként – majdnem kifaroltam, de végül úgy tartottam fairnek, ha befejezem, amit elkezdtem, még ha ő épp tisztességtelenül játszott velem – rólad is szívesen csinálok egyet, itt a táncteremben.
- Tényleg? – kérdezett vissza mosolyogva.
- Igen. És esetleg lehetne, hogy klasszikus táncot táncolj, mikor fotózlak? Szerintem remek fotókat tudnék lőni rólad közben. – Ezt a kocsiban hazafele találtam ki, de a szexi showja után áldottam is érte magamat. Azt akartam, hogy a fotóim bemutassák, mennyire más táncosok ők J-Hope-pal, de mégis mindketten zseniálisak a maguk módján.
- Hát persze! Ha ilyen fotókat szeretnél, akkor klasszikus tánc lesz – ment bele.
- Remek, köszönöm. – Végre kezdett helyreállni a pulzusom, de azért aznap már nem néztem Jimin tekintettébe. Bár ő volt, aki rossz fát tett a tűzre, de mégis, ez olyan vonzalmat hozott elő belőlem, amit szerettem volna az agyam egy távoli bugyrába rejteni, és soha rá nem találni.
Zuhanyzás után befeküdtem az ágyamba, és szerencsére Jin már aludt, így nem hallotta, hogyan zokogok, amiatt, hogy egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy szexuálisan vonzódtam Jiminhez. Sőt, jobban, mint ahogy J-Hope-hoz valaha vonzódtam. Ez pedig szörnyű felismerés volt számomra. Én nem érezhettem semmi ilyesmit! Tilos volt! Jimin túl jó lett volna nekem. Az angyalok azért voltak, hogy vigyázzanak ránk, nem azért, hogy bepiszkítsuk őket. Én nem akartam semmilyen úton-módon bemocskolni Jiminniet.
Azonban, ami a vonzódásomnál is furcsább volt, hogy Jimin direkt produkálta magát előttem: mintha pont ezeket az érzéseket akarta volna előbányászni belőlem. De hát miért? Bár tényleg ő volt az egyedüli bandatag, akiről el tudtam volna képzelni, hogy meleg, de hát könyörgöm, pont az én figyelmemet akarná egy Jimin féle srác felkelteni!?
Végül azt mantráltam a fejemben, hogy: „Ez nem lehet igaz!” Mert nem lehetett és kész. Könyörögtem magamban, hogy Jimin ne akarjon tőlem semmi többet, mert hamar bele tudtam volna szeretni. Azonban, ha elkezdtünk járni, az szörnyű következményekhez vezethetett. Nem elég, hogy a bandában is zűröket szíthatott, de az a veszély is fennállt, hogy tönkretettem Jimint, ami azt is magával vonzotta volna, hogy én is még jobban tönkre megyek. 


 (Minden kommentnek, visszajelzésnek nagyon örülnék. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Valamint jobb oldalt szavazhattok, hogy melyik párosnak szurkoltok jobban, és hogy szerintetek ki lesz a befutó, mert nem biztos, hogy arra tippeltek, akit ti szeretnétek jobban.)

2 megjegyzés:

  1. Annyira jó lett!😊 Látom Yoongiban Jimin megmozgatott valamit, de Suga ezt nagyon nem akarja. Pedig ha tudná, hogy Jimin szerelmes belé!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D És igen, életszerűvé akartam tenni a dolgot, egyrészt Yoonginak önértékelési problémái vannak, másrészt pedig évek óta szerelmes Hobiba, amit nem lehet csak úgy kitörölni a szívéből. Lesznek itt még bonyodalmak a folytatásban, és nem csak a szerelmi háromszögben... ;)

      Törlés