2012. augusztus 18., szombat

7. fejezet



Hetedik fejezet ~ Utállak
 (Részlet)

(Gergő)

- GGGyyyeeeeeerrrreeeee! – suttogta indulatosan a lebegő alak.
- De, ha egyszerűen nem megy, akkor mit tegyek? – végre mindketten tudtak beszélni.
- Állj fel! – utasította Eszter.
- Nem tudok.
- PPróóóbbáááállld!
- Épp azt teszem – felelte kétségbeesetten.
- Próbááálllld, Gergőő, vaagy elvesszíítessz!!! – kapta az ultimátumot.
Végül minden erejét beleadta, s így elkezdett emelkedni, de a háttérben feltűnt a szürke alak, és a lánynak már fordult is a feje, s pont mikor teljesen elfordult, akkor állt fel Gergő.
- Várj! Sikerült! Felálltam! – ordította.
- Már késssőőő. Innnenn nem lááátom.
Egy merő izzadság volt mikor felébredt.
- Már késssőőő – hallotta a fejében újra meg újra. - Innnenn nem lááátom.
- Eszter! – mondta, majd nyúlt a telefonjáért, és a kijelzőn meglátta, hogy hat óra van, és ez kissé észhez térítette. Mert azok után, hogy arra kérte ő keresse majd fel, ha már tényleg hiányzik neki, túl megalázó lett volna, ha mégis ő tenné meg, ráadásul reggel hatkor.
- Nem futhatok el a saját álmaim elől! Nem emelhetem fel újra a falat, hanem helyette rá kell jönnöm, mit jelentenek ezek az álmok! Ez most a legfőbb feladatom! – határozta el magát. Majd eszébe jutott, hogy előtte áll még a nagyszülős ebéd is.

2 megjegyzés:

  1. Na ezt nem gondoltam volna, hogy eszter egy hülye félvámpír miatt otthagyja :O na majd még holnap megpróbálom tovább olvasni :D eddig nagyon tetszik, érdekes és egyedi az egész :)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, nem akartam egy sablonos könyvet, hogy jön egy új csaj , vagy srác a suliba és egymásba szeretnek stb... Igen Eszterben itt mindenki csalódni szokott... De majd mindenre fény derül.

    VálaszTörlés