2012. augusztus 10., péntek

10. fejezet második fele


-->
Sziasztok:)
Befejeztem a Félvérek harcának a 10. fejezetét. Nem lett valami hosszú, de most kissé nehézkesen megy az írása. Mindig így van, ha valamiről nem tudok eldönteni, hogyan legyen. De remélem azért tetszeni fog nektek a folytatás, és kapok is rá pár komit. Hogy tudjátok, honnantól van a friss, az első mondatát a -Segítesz, hogy kiderítsem? et felkövérrel írtam. Így biztosan megtaláljátok.
Jó olvasást hozzá.
Hétfőn pedig hozom a Piton és a lány folytatását is.
Valamint meg szeretnélek kérni titeket, hogy szavazzatok rám ezen a versenyen:)
Jobb oldalt kell és a második blog az enyém a letezzvelunk.blogspot.hu.
 Köszönöm, ha szavazol:D
Sziasztok,
Mese.

4 megjegyzés:

  1. Hello!

    Olvastam, hogy ihlethiányban szenvedsz. Ha gondolod én segíthetnék. Csak írd meg úgy nagyjából, hogy mi lenne a folytatás. Ha gondolod én is megírom, hogyan képzeltem el a végét. Mert, ha még semmi nem dőlt el a fejedben bármi lehet.:)))
    Az igazat megvallva én utálok úgy írni, ha nem tudom a történetet az elejétől a végéig.
    Nálunk már csak le kell írni, az egész sztori fejben készen van és a vázlata is kb. 20 oldal. Pontosan tudom hová akarunk kilukadni és mi lesz a vége. Így ezen nem kell agyalni csak azon hogyan vessem papírra, a szavakat.
    Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó,nem ezzel van a baj, én is tudom, bevallom már a második is a harmadik rész kimenetelét is. Mindig csak az apró dolgokon akadok fent. Most épp azt nem tudom eldönteni, hogy az új szereplőmet mikor írjam bele, de már nagyjából eldöntöttem.
      Köszönöm, hogy felajánlottad, lehet, hogy majd élni fogok vele.
      Kedves vagy.
      Puszi Mese.

      Törlés
  2. Hello!

    Volt egy kis időm és jöttem olvasni :)
    Igaz ez a rész most nem lett valami hosszú...
    Remélem hamar tudsz dönteni és folytatod a története.
    Hát Tibi és Gergő ügye nem úgy alakult, ahogy én gondoltam :(
    De pont ezért jó olvasni, mert sosem tudhatod mi lesz a vége.

    Az írói válsággal tanácsolnék valamit, ha megfogadod :)
    Írtad, hogy lehetséges kezdesz egy új történetet, én úgy gondolom, hogy most amiatt is sok minden kavarog a fejedbe...
    Ne hamarkodj el semmit, készíts vázlatokat és akkor tisztán fogod látni a dolgokat. Nálam ez be szokott válni.
    Meg nem árt szerintem előre eldönteni, hogy milyen hosszúra szeretnéd megírni a sztorit, mert akkor tutira tudod, hogy mennyi van még vissza és mikor érdemes egy újabb sztorin gondolkodni.
    Ha vannak rendszeres olvasói nem veszik jó néven, hogy az elkezdett történetet félbehagyod egy másik miatt. Akkor joggal gondolhatják azt, hogy megbízhatatlan vagy.
    Bocsi a rizsáért :)

    Mili

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, és nyugi nem hagyom abba a Félvérek harcát, én úgy gondolom, hogy ennél jobb könyvet úgy sem tudnék írni... Ez a három részes sorozatot tartom az én nagy dobásomnak, amim lehet... De nem ugrok ennyit előre. Az új történetemet csak, akkor fogom elkezdeni, ha a Piton és a lányt befejeztem. Három sztorit egyszerre írni nekem sok lenne, de kettő az pont ideális, mivel, ha az egyiknél kicsit megakadok, akkor a másiknál mindig többet szoktam írni, mint általában.
      UI: Örülök, hogy megtudlak lepni:) Én mindig az olyan könyveket szeretem, amik állandóan meglepnek és tátva marad a szám. De a saját sztorimnál nem tudom, hogy mikor mi milyen hatást is ér el az olvasóknál:)
      Mese

      Törlés