2012. augusztus 6., hétfő

Létezünk feltöltésének a befejezése...

Sziasztok!!
Meghoztam a Piton és a lány folytatását, ami jó hosszú lett, annak ünneplésére, hogy most volt J.K. Rowlin 47, Harry Potter pedig 32 éves, és mert sok ikhletem volt, aminek remélem, örültök. Komikra most is számítok!!
A Félvérek harca folytatását is hozom a napokban.
A Létezünk feltöltése befejeződött. A 36. fejezett első felét felraktam, mert szerettem volna, hogyha azt még elolvassátok, de a magyarázatot a leállásra, a történet után elolvashatjátok.
Mese


4 megjegyzés:

  1. Szia Mese!

    Elolvastam a Félvérek harcának első két fejezetét, eddig tetszik, de kiemelek pár dolgot, amik konkrétan pozitívumok számomra:
    - magyarok a szereplők:)
    - életszerű beszélgetések
    - jófej anyuka:)
    - tetszik, hogy nem a sablonos "főszereplő fiú/lány új helyzetbe kerül és megismer egy ellentétes neműt, aki rögtön megtetszik neki" történetről van szó, hanem már eleve van barátnője a srácnak, illetve (egyelőre úgy tűnik) a bonyodalmi szál is a barátja felől fog kiindulni, nem a párkapcsolata felől.
    Folyamatosan jövök majd olvasni, csak rengeteg dolgom van általában, és sok olvasnivalóm is, úgyhogy csak kis részletekben megy:) De így legalább részletesebb véleményt kapsz:)

    Vic

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a dícséreteket. És igen semmikép nem szerettem volna ilyen sablonod kezdést, és a szerelmi szálban is lesz még csavar, remélem az is tetszeni fog. És ráérsz az olvasásával, engem is annyi helyre hívnak olvasni, hogy tudom miről beszélsz, s megértelek.
    Mese

    VálaszTörlés
  3. Szia Mese!

    Elolvastam a Piton és a lány című írásod folytatását és nagyon jónak találom, főleg a végét mikor Piton visszatért mint igazgató. A két segédje így első olvasásra igen unszimpatikusnak tűnik, bár nem sokat írtál róluk, de ez volt az első gondolatom róluk. A második pedig, hogy ez még okoz problémákat. Viszont már várom, hogy Piton és a fogadott lány találkozzanak úgy, hogy beszélni is tudjanak egymással.

    Várom a folytatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia.
      Igen azt már én is várom, és ezt a két segédjét a könyvből vettem, és nagyon gonoszak az biztos. Amúgy pont ma szeretném azt a részt írni, amikor találkoznak Alice-cel. Remélem majd neked is tetszeni fog.
      Köszi a kommit. Mese

      Törlés